Схоже на "Пташине молоко", але готується простіше: смачний десерт нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 35960
Десерт виходить без шкідливих барвників та ароматизаторів
Цукерки "Пташине молоко" мабуть, пам'ятають усі з дитинства. Сьогодні ми пропонуємо приготувати десерт, що чимось нагадує ці ласощі.
Для нього знадобиться всього два основних інгредієнти та мінімум часу. А рецептом з нами поділилися на порталі "cookpad".
Як приготувати желейні цукерки
Інгредієнти:
- яєчний білок — 2 шт.;
- вода — 150 мл;
- цукор — 150 мл;
- желатин — 1 ст. л.;
- холодна вода — 4 ст. л.;
- барвник
Спосіб приготування:
- У воду висипати цукор, поставити на вогонь, нагріти до повного розчинення цукру.
- Желатин залити холодною водою на 5 хвилин для набухання.
- Після цього додати до цукрового сиропу, ретельно перемішати до розчинення.
- Білки збити міксером протягом трьох хвилин.
- Обережно додати сироп, продовжувати збивати ще 7 хвилин.
- В кінці додати барвник, збити.
- Суміш залиши у форму, поставити у холодильник на 3 години, нарізати кубиками.
А якщо ви любите желейні цукерки, пропонуємо іще один варіант їх приготування вдома. Вони готуються просто та подарують море задоволення.