Копійчані засоби та 15 хвилин часу: як швидко усунути засмічення в раковині

Читать на русском
Автор
1727
Цей засіб для прочищення труб є на кожній кухні
Цей засіб для прочищення труб є на кожній кухні

Необов’язково купувати дорогу "хімію"

Проблема засмічення зливу, мабуть, знайома кожній господині. Забита раковина може викликати неприємний запах із каналізаційних труб, тому важливо не відкладати її прочищення.

Так, позбутися проблеми може допомогти таблетка аспірину або два простих продукти, які зазвичай є в кожному будинку. Які саме — розповідають "Бєлновини".

Як позбавитися від засмічення в раковині

Завдяки харчовій соді та оцту проблему невеликого засмічення в раковині можна вирішити навіть без вантузу. Для цього необхідно засипати в трубу чверть склянки соди і залити такою ж кількістю оцту, після чого закрити корком.

Через 10-15 хвилин рекомендується включити гарячу воду для змиву залишків засобів та забруднень. Ця суміш ефективно усуває жирові та мильні відкладення, а також забезпечує дезінфекцію та усунення неприємних запахів. На додаток до цього можна використовувати звичайний пральний порошок, додавши 3 столові ложки в стік та залишивши на пів години. Завдяки цьому бруд і жир розм’якшуються, після чого досить просто включити теплу воду для видалення залишків засобу.

Раніше ми писали, як відполірувати раковину до блиску. Експерти кажуть, що допоможе лише один продукт.