Покладіть пухирчасту плівку в зимове взуття: ефект приємно здивує

Читать на русском
Автор
30004
Корисне використання плівки
Корисне використання плівки. Фото Колаж "Телеграф"

Пухирчаста плівка може використовуватися кілька разів

Бульбашкова плівка в основному використовується для захисту крихких предметів, які можна легко пошкодити під час транспортування. Після розпаковування бульбашки іноді лопають пальцями та викидають залишки плівки. Іноді квітникарі використовують плівку для догляду за рослинами.

Але пухирчасту плівку можна використовувати ще й для того, щоб зимове взуття служило довше. Про це пише Top.

Навіщо класти повітряну плівку в чоботи та черевики

Високе взуття, таке як черевики та чоботи з м’якого матеріалу дуже швидко гнеться. Ці зморшки виглядають дуже негарно. Взуття відразу здається зношеним, навіть якщо купили його відносно недавно. Згодом вигини можуть навіть тріснути й виправити це буде неможливо.

Замість того, щоб купувати для взуття спеціальні вставки, які можуть виявитися дуже дорогими, використовуйте перероблену пухирчасту плівку. Покладіть її в чоботи, щоб вони не деформувалися і на халявах не утворювалися непривабливі складки.

Аналогічно вчиніть, коли складатимете черевики або чоботи на зберігання до наступного сезону. Добре вимийте і висушіть взуття, просочіть кремом (якщо це шкіряне взуття) і наповніть його пухирчастою плівкою.

Таким чином, при зберіганні в коробці взуття чудово долежить до наступного сезону без будь-яких пошкоджень. Чоботи не зможуть деформуватися і через багато місяців виглядатимуть наче нові.

Де ще використовувати плівку з бульбашками

Пухирчаста плівка стане в пригоді не тільки для наповнення взуття. Це чудовий наповнювач для сумок. Як і у випадку із чоботами, це запобігає деформації матеріалу.

Раніше "Телеграф" розповідав, як захистити взуття від води. Для цього можна використовувати як професійні, так і народні засоби.