Справжній порятунок від вусатих шкідників: як вивести тарганів

Читать на русском
Автор
1596
Таргани переносять захворювання
Таргани переносять захворювання. Фото Pexels

Цей "бабусин" метод проти тарганів дуже ефективний

Сусідство з тарганами не подобається нікому. Ці комахи люблять селитися на кухнях, у коморах та ванній. Враховуючи, що вони є переносниками хвороб, позбавлятися тарганів потрібно якнайшвидше.

Вивести всіх комах до єдиного зможе служба дезінфекції. Але не завжди є можливість скористатися послугами професіоналів. У такому разі варто спробувати саморобний засіб проти тарганів.

Як позбутися тарганів

Боротьбу з тарганами слід розпочати з обстеження свого житла. Перевірте вентиляцію і каналізацію, за наявності щілини, через які таргани можуть потрапити в будинок.

Візьміть за звичку не залишати у відкритому доступі харчові продукти, обов’язково прибирати крихти та інші відходи, ретельно витирати поверхні та мити підлогу.

Зверніть увагу на умови зберігання сміття, адже таргани люблять у ньому ритися. Зберігайте відходи у закритому місці.

Коли ви знищите сприятливі умови для проникнення тарганів у будинок, постарайтеся позбавитися комах, які вже є у вашій оселі.

Як приготувати засіб від тарганів

Інгредієнти:

  • ½ цибулини;
  • ½ склянки борошна;
  • 4 ложки борної кислоти;
  • вода;
  • цукор.

Приготування та застосування:

  1. Наріжте половину цибулі та з’єднайте її з 4 чайними ложками борної кислоти.
  2. Додайте трохи цукру, борошно та трохи води до консистенції пасти.
  3. Розподіліть засіб по невеликих кришечках (можна використовувати як пластикові, так і металеві) і поставте в місцях, де ви зазвичай бачите тарганів. Слідкуйте за тим, щоб домашні тварини трималися подалі від отрути.

Раніше "Телеграф" розповідав, як позбутися павуків. Неприємним комахам не буде місця у вашому будинку завдяки одному простому засобу.