П’ять хвилин у копійчаному розчині – і губка як нова: цей засіб очистить її від жиру та бруду

Читать на русском
Автор
48238
Ця хитрість вам точно знадобиться
Ця хитрість вам точно знадобиться. Фото ukr.media

Вам не доведеться часто міняти губки

Губка для посуду – це річ, яку ми користуємося щодня. Однак у цьому корисному предметі накопичується багато бактерій, тому рекомендується міняти її хоча б раз на два тижні.

Засіб для миття посуду видаляє з поверхні кухонної губки лише частину бактерій, проте вони продовжують накопичуватись усередині. Звичайно, можна викинути стару губку та взяти нову. Ощадливі господарі знають про один дієвий лайфхак, за допомогою якого можна очистити губку зовні та всередині й вона прослужить ще трохи довше. Разом із "ТСН" поділимося їм.

Як очистити губку від бактерій

Візьміть глибокий посуд, налийте в нього чотири літри звичайної води та додайте до неї одну склянку відбілювача. Ретельно розмішайте все та відправте в отриманий розчин кухонну губку.

Дайте губці полежати у рідині хоча б п’ять хвилин. Після цього ретельно промийте її чистою проточною водою, поки весь відбілювач не змиється. Дуже важливо, щоб вода після миття губки була прозорою. Після такого чищення губка прослужить ще трохи довше.

За допомогою такого простого, але дієвого лайфхаку губка прослужить набагато довше. До того ж ця хитрість заощадить ваш бюджет.

До речі, допоможе заощадити гроші ще одна хитрість. Розріжте губки навпіл — і ви переконаєтесь у цьому.