Підлива з м'ясом: рецепт ідеального доповнення для гарніру
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ідеальний спосіб порадувати близьких
Підлива з м’ясом – це смачна та ситна страва, яка може стати прикрасою будь-якого столу. Вони чудово поєднуються з різними гарнірами, такими як картопля, рис, гречка, макаронні вироби.
Приготувати підливу з м’ясом нескладно, vikna.tv поділилилися своїм перевіреним рецептом.
Складові:
- 500 г свинини
- 1 цибуля
- 1 морква
- 2 склянки води
- 1 ст. л. пшеничного борошна
- 4 ст. л. томатної пасти
- 30 г рослинної олії
- сіль за смаком
- спеції за смаком
Спосіб приготування:
- М'ясо промити, обсушити і нарізати невеликими кубиками.
- Цибулю очистити і дрібно нарізати.
- Моркву очистити і натерти на крупній тертці.
- На сковороді розігріти рослинну олію і обсмажити м'ясо до золотистого кольору.
- Додати цибулю і моркву і обсмажувати ще 5 хвилин.
- Влити воду і тушкувати м'ясо під кришкою на повільному вогні 20 хвилин.
- У склянці холодної води розвести борошно і томатну пасту.
- Влити отриману суміш в сковороду до м'яса і перемішати.
- Додати сіль і спеції за смаком.
- Довести соус до кипіння і варити ще 5 хвилин.
Готову підливу подавати в гарячому вигляді з будь-яким гарніром.
Раніше "Телеграф" розповідав, про рецепт розсипчастої гречки . Окрім цього, вам може сподобатися рецепт старовинної козацької каші.