Без пилу, розводів та подряпин: як доглядати з телевізором, щоб не пошкодити екран

Читать на русском
Автор
10059
Чим та як протирати телевізор від пилу
Чим та як протирати телевізор від пилу. Фото freepik.com

Не можна протирати телевізор звичайною серветкою

Завжди, прибираючи оселю, ми протираємо пил всюди, навіть на телевізорі. Однак мало хто замислюється, що робить це неправильно і саме через це з’являються подряпини та залишаються розводи. А раніше ми розповідали, як швидко прибрати в оселі, якщо на порозі гості.

Для того, аби не пошкодити екран телевізора, варто знати, чим та як його треба протирати від пилу. Про це розповіли на life.nv.ua.

Чим не можна протирати телевізор

Засоби, які призначені для витирання скла і дзеркал, приберіть якомога далі. Вони мають у своєму складі аміак та інші речовини, які можуть пошкодити поверхню телевізора.

Також не варто натирати спеціальне покриття паперовими рушниками та серветками. Вони залишають подряпини на поверхні, які спочатку можуть бути непомітними, однак заважають при перегляді.

Як правильно витирати телевізор

Варто обережно обприскати поверхню невеликою кількістю дистильованої води. Після цього протерти серветкою з мікрофібри. Так екран буде блищати чистотою, а подряпин не залишиться.

Якщо на екрані є складні забруднення, до води можна крапнути трохи мийного засобу. Далі треба протерти екран вологою ганчірко, після цього — сухою. Використовуйте також мікрофібру.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому не можна користуватися телефоном, якщо на ньому розбите скло. Ми поділилися, що може зламати ваш пристрій.