Чим загрожує розбите скло на телефоні: чи можна користуватися пристроєм з пошкодженим дисплеєм

Читать на русском
Автор
20800
Чому не варто користуватися телефоном з розбитим склом
Чому не варто користуватися телефоном з розбитим склом. Фото Телеграф

Як розбите скло телефона може призвести до того, що він повністю вийде з ладу

Часто трапляється таке, що телефони падають, а скло розбивається. І якщо дисплей не пошкоджено, власники продовжують ще довгий час ними користуватися, навіть не задумуючись, наскільки це шкодить пристрою. А раніше ми розповідали, як захистити телефон від холоду.

Користуватися телефоном з розбитим склом може серйозно зіпсувати ваш телефон, надалі призвівши до його поломок. Про це пише Апостроф.

Чому не можна користуватися телефоном з розбитим склом

  • Насамперед ви ризикуєте порізатися. У рану може потрапити маленький шматочок скла, який важко видалити. Також дуже ймовірно, що така рана буде довго загоюватись та почне гноїтися.

Також тріщини на екрані сприяють більшому навантаженню на зір. Довго дивлячись в телефон, на якому розбите скло, може з’явитися втома в очах.

  • Користуючись телефоном з розбитим екраном, ви повинні бути готові, що в будь-який момент він може вийти з ладу. Наприклад, можна залишитися без зв’язку в найбільш відповідальний момент. Також є ризик невчасно відповісти на важливий дзвінок або повідомлення. Тому варто замінити скло.
  • Якщо ви довго використовуєте пристрій з розбитим склом, у тріщинах почне накопичуватися волога та пил. Якщо цього буде велика кількість, вони серйозно пошкодять ваш телефон. При цьому не варто витирати телефон спиртом чи іншими рідинами, адже можна "залити" важливі елементи смартфона.

Раніше "Телеграф" розповідав, які дії прискорять роботу смартфона. Ми поділилися корисними порадами.