Повільний Wi-Fi на смартфоні: як вирішити проблему одним натисканням пальця

Читать на русском
Автор
6923
Інтернет може бути швидше Новина оновлена 08 січня 2024, 13:27
Інтернет може бути швидше. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Ці поради допоможуть використовувати мережу на телефоні та комп’ютерах більш ефективно

Причиною повільного інтернету може стати поганий сигнал, неправильно налаштований або застарілий маршрутизатор. Також ваш Wi-Fi можуть красти. А ще швидкість може падати через нераціональне використання мережі.

Прискорити інтернет на телефоні або комп’ютері можна за хвилину. Elespanol пише, що для цього зробити.

Як прискорити інтернет на комп’ютері чи смартфоні

У браузерах на комп’ютерах, ноутбуках та мобільних телефонах трапляється та сама проблема — накопичення відкритих вкладок у браузері. Все починається з пошуку інформації, одне призводить до іншого, і зрештою у браузері відображається відразу кілька вкладок. Ця дуже поширена практика є однією з причин, чому інтернет може працювати повільно. Що більше відкритих сайтів у браузері, то більше падає швидкість інтернету.

Рішення полягає в тому, щоб закрити вкладки одну за одною, залишаючи дійсно необхідні, або позбавитися проблеми, закривши всі вкладки відразу. Таким чином, проблема вирішиться клацанням миші або натисканням пальця. Також рекомендується повністю перезавантажити пристрій, що допоможе розвантажити оперативну пам’ять.

В ідеалі завжди закривати вкладки та не залишати їх відкритими для перегляду. "Чистий" браузер не ускладнюватиме роботу інтернету при подальшому використанні.

Раніше "Телеграф" розповідав, як легко прискорити зарядку смартфона. Про цю функцію мало хто знає.