Не поспішайте обрізати: ви здивуєтеся, яка користь є від ярлика на одязі

Читать на русском
Автор
27081
Багато людей обрізають ярличок, щоб не заважав
Багато людей обрізають ярличок, щоб не заважав. Фото Pexels

Цей лайфхак із ярликом полегшить життя

Ярлики на одязі, особливо прикріплені до коміра, можуть приносити незручності. Тому деякі власники речей прагнуть якнайшвидше позбутися цього елемента, вважаючи, що він все одно не відіграє жодної ролі. Насправді тканинний ярличок у вигляді петельки на комірі не такий вже й марний.

Раніше ми вже розповідали, для чого потрібна петелька на заднику взуття. Тепер розповімо, як можна практично використовувати ярличок на одязі.

Для чого потрібний ярличок на комірі

Зазвичай на ярличку крім назви бренду нанесена інформація про розмір, матеріал і догляд за річчю. Ці дані можуть стати в пригоді під час прання. Але це ще не все. Цей шматок матеріалу має ще одне, практичне застосування.

Одяг краще зберігати на вішалках, ніж на полицях. Так він не мнеться і потрібну річ найлегше знайти. Але деякий одяг постійно зісковзує з вішалок і падає. Тут і знадобиться бирка, яка пришита до коміра.

Просто просмикніть її через ручку вішалки, і жоден ваш одяг не опиниться на дні шафи.

навіщо ярлик на комірі
Ярлик не дасть речі зісковзнути з вішалки

Прикріплений таким чином светр не спадатиме з вішалки й не зісковзуватиме, коли ви перебиратимете одяг у шафі. Річ можна без побоювань дістати з шафи та сховати – вона завжди залишиться на вішалці.

Тому не поспішайте позбавлятися цього елемента одягу. Він може стати в пригоді.

Раніше "Телеграф" розповідав, для чого на плащах потрібні "погони". Цей елемент має практичне значення.