Майже, як "Олів'є", але не зовсім: "Робін-Бобін" з квасолею та копченим м'ясом

Читать на русском
Автор
6495
Інгредієнти салату прості та доступні
Інгредієнти салату прості та доступні. Фото filizhankakavu.com

Цей салат стане окрасою новорічного столу

Кожен має свої плани та традиції стосовно новорічного столу. Хтось любить готувати нові страви, а дехто не уявляє свята без класичної "Шуби".

Сьогодні ми пропонуємо рецепт салату дуже схожого на "Олів'є", але з більш пікантним смаком. А поділилися ним на порталі "Філіжанка кави".

Як приготувати салат "Робін-Бобін"

Інгредієнти:

  • шинка (або варено-копчене м’ясо) – 250 г;
  • квасоля (консервована) – 200 г;
  • горошок (консервований) – 250 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • огірок (маринований) – 150 г;
  • яйця (варені) – 3 шт.;
  • арахіс (солоний) – 50 г;
  • майонез – за смаком;

Для маринування цибулі:

  • оцет 6% – 1 ст. л.;
  • вода – 2 ст. л.;
  • цукор – 1 ч. л.;

Спосіб приготування:

  1. Цибулю нарізати дрібними кубиками, додати оцет, цукор і воду. Перемішати та залишити маринуватися на 10-15 хвилин. Після цього злити рідину, за бажанням можна промити цибулю холодною водою.
  2. М’ясо або шинку нарізати кубиками.
  3. Варені яйця натерти на терці.
  4. У мисці змішати шинку, горошок, квасолю, маринований огірок, арахіс і мариновану цибулю.
  5. Додати майонез за смаком і перемішати.
  6. У роз’ємне кільце викласти салат, трохи утрамбувати. Зверху викласти натерті на терку яйця.

А якщо ви любите експериментувати з приготуванням салатів, рекомендуємо скуштувати салат з фетою та баклажанами. Всі інгредієнти відмінно поєднуються між собою.