Майже, як "Олів'є", але не зовсім: "Робін-Бобін" з квасолею та копченим м'ясом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6495
Цей салат стане окрасою новорічного столу
Кожен має свої плани та традиції стосовно новорічного столу. Хтось любить готувати нові страви, а дехто не уявляє свята без класичної "Шуби".
Сьогодні ми пропонуємо рецепт салату дуже схожого на "Олів'є", але з більш пікантним смаком. А поділилися ним на порталі "Філіжанка кави".
Як приготувати салат "Робін-Бобін"
Інгредієнти:
- шинка (або варено-копчене м’ясо) – 250 г;
- квасоля (консервована) – 200 г;
- горошок (консервований) – 250 г;
- цибуля – 1 шт.;
- огірок (маринований) – 150 г;
- яйця (варені) – 3 шт.;
- арахіс (солоний) – 50 г;
- майонез – за смаком;
Для маринування цибулі:
- оцет 6% – 1 ст. л.;
- вода – 2 ст. л.;
- цукор – 1 ч. л.;
Спосіб приготування:
- Цибулю нарізати дрібними кубиками, додати оцет, цукор і воду. Перемішати та залишити маринуватися на 10-15 хвилин. Після цього злити рідину, за бажанням можна промити цибулю холодною водою.
- М’ясо або шинку нарізати кубиками.
- Варені яйця натерти на терці.
- У мисці змішати шинку, горошок, квасолю, маринований огірок, арахіс і мариновану цибулю.
- Додати майонез за смаком і перемішати.
- У роз’ємне кільце викласти салат, трохи утрамбувати. Зверху викласти натерті на терку яйця.
А якщо ви любите експериментувати з приготуванням салатів, рекомендуємо скуштувати салат з фетою та баклажанами. Всі інгредієнти відмінно поєднуються між собою.