Лайфхак, який оцінять ледацюги: олів’є "по-новому", нічого не треба нарізати

Читать на русском
Автор
13222
Ще ніколи готувати салат не було так просто
Ще ніколи готувати салат не було так просто. Фото shuba.life

Все, що потрібно — готові овочі з супермаркету

Ми розповідали, як приготувати звичайний і набридлий олів’є набагато смачніше. Потрібно замінити один інгредієнт. Тепер ділимось хитрим лайфхаком, який сподобається кулінарам, які не люблять ускладнювати собі життя.

Олів’є називають наслідком радянської окупації, однак все ще є багато його щирих фанатів. А ще на приготування страви "з нуля" йде чимало часу. Найдовша частина приготування цього салату — відварювання, чищення, охолоджування та нарізка овочів. Та є одна хитрість, яка дозволить скоротити витрачений час в рази.

Як прискорити приготування олів’є

З цим лайфхаком вам не доведеться нарізати овочі. Знадобиться м’ясний компонент, варені яйця, майонез та готова овочева суміш з супермаркету.

Такі овочі нарізали і скомпонувати уже на фабриці. Вам залишилось їх лише швидко відварити. Для цього ставимо на вогонь каструлю з водою. Коли рідина закипить, перекладаємо овочі в сито чи друшляк і ставимо всередину каструлі, щоб вода покривала овочі.

Через кілька хвилин просто знімаємо сито з уже готовими шматочками. Коли вода стече і овочі охолонуть — можна додавати в салат.

Також ми розповідали про кулінарну хитрість, яка продовжить "життя" олів’є на кілька днів. Обов’язково скористайтесь нею.