Котлети точно "підуть" з тарілок: їхнє місце займуть ці ковбаски

Читать на русском
Автор
23904
Відмінна альтернатива звичним биточкам
Відмінна альтернатива звичним биточкам. Фото shuba.life

Так само смачні і в холодному, і в гарячому вигляді

Соковиті, ароматні та золотаві котлетки – найчастіший гість на наших кухнях. Готуються вони просто, а результат вражає всіх.

Якщо ж хочеться урізноманітнити своє "котлетне" меню, пропонуємо приготувати з фаршу ковбаски. Це ситна, м’ясна страва за рецептом "ТСН" – чудова альтернатива звичним домашнім котлетам. Їх спокійно можна подавати як у гарячому, так і у холодному вигляді – результат буде однаково смачний.

Як приготувати ковбаски з фаршу

Інгредієнти:

  • фарш свинячий — 500 г;
  • фарш курячий — 500 г;
  • вершкове масло — 40 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • часник — 3 зубчики;
  • паприка мелена — 1 ч. л;
  • коріандр — 1 ч. л.;
  • сушений часник — 1 ч. л.;
  • крохмаль — 1 ст. л.;
  • харчова сода — 0,5 ч. л.;
  • перець чорний мелений, сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Дрібно нарізаємо очищену цибулю. Часник пропускаємо через прес.
  2. У фарш додаємо підготовлену цибулю та часник, харчову соду, крохмаль, м’яке вершкове масло, паприку, коріандр, сушений часник, перець та сіль. Все ретельно перемішуємо та відбиваємо – для цього фарш необхідно частинами кидати на дно миски. Підготовлений фарш відправляємо в холодильник щонайменше на годину.
  3. Змоченими у воді руками формуємо подовжені ковбаски. Викладаємо їх на застелений пергаментом лист і відправляємо в духовку при 220 градусах на 20 хвилин.

Раніше "Телеграф" розповідав, як вибирати м’ясо для котлет. Так ви точно не зіпсуєте блюдо.