Котлети точно "підуть" з тарілок: їхнє місце займуть ці ковбаски
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 23904
Так само смачні і в холодному, і в гарячому вигляді
Соковиті, ароматні та золотаві котлетки – найчастіший гість на наших кухнях. Готуються вони просто, а результат вражає всіх.
Якщо ж хочеться урізноманітнити своє "котлетне" меню, пропонуємо приготувати з фаршу ковбаски. Це ситна, м’ясна страва за рецептом "ТСН" – чудова альтернатива звичним домашнім котлетам. Їх спокійно можна подавати як у гарячому, так і у холодному вигляді – результат буде однаково смачний.
Як приготувати ковбаски з фаршу
Інгредієнти:
- фарш свинячий — 500 г;
- фарш курячий — 500 г;
- вершкове масло — 40 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- часник — 3 зубчики;
- паприка мелена — 1 ч. л;
- коріандр — 1 ч. л.;
- сушений часник — 1 ч. л.;
- крохмаль — 1 ст. л.;
- харчова сода — 0,5 ч. л.;
- перець чорний мелений, сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Дрібно нарізаємо очищену цибулю. Часник пропускаємо через прес.
- У фарш додаємо підготовлену цибулю та часник, харчову соду, крохмаль, м’яке вершкове масло, паприку, коріандр, сушений часник, перець та сіль. Все ретельно перемішуємо та відбиваємо – для цього фарш необхідно частинами кидати на дно миски. Підготовлений фарш відправляємо в холодильник щонайменше на годину.
- Змоченими у воді руками формуємо подовжені ковбаски. Викладаємо їх на застелений пергаментом лист і відправляємо в духовку при 220 градусах на 20 хвилин.
Раніше "Телеграф" розповідав, як вибирати м’ясо для котлет. Так ви точно не зіпсуєте блюдо.