Просто візьміть картоплю і борошно: копійчаний рецепт золотистих пампушок
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 19304
Такі пампушки сподобаються усій сім'ї
Якщо гості на порозі, можна не лише приготувати салат з трьох інгредієнтів, але й швиденько зробити золотисті пампушки. Вони чудово смакують із часниковим соусом.
Також цю страву можна подавати до супу, або як закуску до основних страв. А рецептом з нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".
Як приготувати золотисті пампушки
Інгредієнти:
- картопля — 3 шт.;
- борошно — 2-4 ст. л.;
- сіль;
- соняшникова олія.
Спосіб приготування:
- Картоплю потрібно відварити в мундирі, після чого повністю остудити.
- Почистити, натерти на дрібній тертці.
- Додати сіль та борошно, замісити тісто до однорідності, залишити на 5 хвилин.
- Викласти тісто на припилену борошном поверхню та розділити на 8 частин.
- Кожну частину розкотити та поділити ще на 8 маленьких частин, з яких зробити кульки.
- За допомогою ручної соковичавниці, надати кулькам красиву форму злегка придавивши тісто на кінчик.
- Пампушки обсмажити в олії до золотистого кольору, викласти на серветку.
- Подавати із часниковим соусом.
А якщо ви любите прості та бюджетні страви, рекомендуємо приготувати печінку під овочево-сирною шубкою. Вона виходить дуже апетитною.