Просто візьміть картоплю і борошно: копійчаний рецепт золотистих пампушок

Читать на русском
Автор
19304
Проста та бюджетна страва
Проста та бюджетна страва. Фото filizhankakavu.com

Такі пампушки сподобаються усій сім'ї

Якщо гості на порозі, можна не лише приготувати салат з трьох інгредієнтів, але й швиденько зробити золотисті пампушки. Вони чудово смакують із часниковим соусом.

Також цю страву можна подавати до супу, або як закуску до основних страв. А рецептом з нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".

Як приготувати золотисті пампушки

Інгредієнти:

  • картопля — 3 шт.;
  • борошно — 2-4 ст. л.;
  • сіль;
  • соняшникова олія.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю потрібно відварити в мундирі, після чого повністю остудити.
  2. Почистити, натерти на дрібній тертці.
  3. Додати сіль та борошно, замісити тісто до однорідності, залишити на 5 хвилин.
  4. Викласти тісто на припилену борошном поверхню та розділити на 8 частин.
  5. Кожну частину розкотити та поділити ще на 8 маленьких частин, з яких зробити кульки.
  6. За допомогою ручної соковичавниці, надати кулькам красиву форму злегка придавивши тісто на кінчик.
  7. Пампушки обсмажити в олії до золотистого кольору, викласти на серветку.
  8. Подавати із часниковим соусом.

А якщо ви любите прості та бюджетні страви, рекомендуємо приготувати печінку під овочево-сирною шубкою. Вона виходить дуже апетитною.