Як помити дзеркало краще за професіоналів: від розводів допоможе всього один засіб

Читать на русском
Автор
3091
Дзеркало
Дзеркало. Фото Pexels

Дзеркала та всі скляні поверхні в будинку будуть ідеально чисті завдяки цьому лайфхаку

Напередодні Нового року заведено наводити порядки у будинку. Хочеться, щоби до свята всі поверхні сяяли чистотою. Водночас дзеркала можуть виявитися найскладнішою в очищенні поверхнею в будинку. Скільки зусиль не докладай, який засіб не використовуй, на ньому все одно залишаються розводи.

Насправді розв'язання цієї проблеми дуже просте. Позбутися розводів на дзеркалі допоможе доступний засіб, який, напевно, є на кухні. Ключем до бездоганної чистоти дзеркал та скляних поверхонь є білий оцет.

Як використовувати білий оцет для чищення дзеркал та інших скляних поверхонь

Щоб очистити дзеркало від пилу та бруду, розбавляти оцет не обов’язково. Щоб видалити плями та відбитки пальців, просто змочіть парою крапель оцту м’яку тканину та протріть поверхню.

Для досягнення найкращих результатів використовуйте серветку з мікрофібри. Це допоможе видалити всі сліди, не залишивши подряпин.

Обережно потріть поверхню, щоб видалити стійкі забруднення. При необхідності використовуйте ще трохи оцту на забрудненнях, що важко виводяться.

Уникайте використання засобів для чищення, що містять мило або ароматизатори, оскільки вони можуть залишити сліди на склі.

Завершіть чистку, протерши дзеркала сухою тканиною, щоб надати їм блиску.

Завдяки цьому простому трюку ваші дзеркала та скляні поверхні будуть сяяти як ніколи.

Раніше "Телеграф" розповідав, який із домашніх засобів допоможе ідеально відмити газову плиту. Від жиру не залишиться сліду.