Ці хитрощі спростять прибирання в рази: чотири головні поради

Читать на русском
Автор
28545
Прибирати та прати стане простіше
Прибирати та прати стане простіше. Фото gryazee.net

Лайфхаки допоможуть полегшити прибирання у будинку

Найкращий спосіб підтримання чистоти в будинку – регулярне прибирання. Так, щоб не прибирати двічі поспіль, необхідно позбавитися деяких звичок.

При цьому не завадить ознайомитися з лайфхаками, які допоможуть у побуті, коли на чайнику накип, а пляма на улюбленій футболці не відпирається. Про це повідомляють "Бєлновини".

Корисні поради щодо прибирання

Якщо дитина забруднила одяг апельсином не варто сподіватися на дорогі хімічні засоби для прання. Вони не завжди допомагають в той час, як легко впоратися з проблемою може допомогти звичайне гаряче молоко. Для цього його потрібно закип’ятити та частину речі з плямою занурити в рідину, залишити на годину. Після цього можна прати як завжди.

Позбутися накипу в чайнику допоможе лимонна кислота. Просто насипте 1 столову ложку порошку в чайник, налийте води та закип’ятіть. Не забудьте після процедури ретельно вимити чайник і першу закип’ячену воду також вилити.

Якщо потрібно прибрати шерсть тварини з килима, можна скористатися широким пакувальним скотчем. Двосторонній скотч можна приклеїти прямо на щітку пилососа або робити все вручну просто наклеюючи смужки скотчу до килима і відклеюючи їх. Це досить муторний процес, проте ефективний до наступного прибирання. З мінусів можна виділити те, що липка стрічка швидко втрачає свою клейкість.

А ось впорається з брудом та жиром на кахельній плитці допоможе сода. Для цього порошок потрібно розвести з водою до кашки та потерти плями.

А якщо ви помітили розводи на вікнах, рекомендуємо дізнатися, як зробити так, щоб вікна блищали до весни. Використання в процесі миття доступних інгредієнтів допоможе зробити так, щоб бруд та пил не затримувалися на склі.