Чотири незвичайні інгредієнти зроблять вашу каву пікантною
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 5989
Ви перестанете ходити до кав’ярень
Без смачної, ароматної кави, що бадьорить, складно уявити собі ранок. Багато хто його п’є з молоком, кавою або навіть гарбузом.
Надати ранковому напою оригінального та свіжого смаку допоможуть й інші добавки. Разом з Тоday розповімо про них.
Які добавки зроблять каву смачнішою та оригінальнішою
Зазвичай м’яту додають у чай, але вона може прикрасити й каву. Пара листочків м’яти, додані в турку під час варіння кави — і ваша кава буде яскравішою та свіжішою на смак. До того ж м’ята допомагає зняти нервову напругу та покращує настрій.
Дрібка солі додасть пікантності вашому улюбленому ранковому напою. Цей продукт "нейтралізує" гіркоту напою та подарує йому незвичайний смак.
Для любителів пікантних смаків є відмінний засіб зробити каву пряною, гострою і зігріваючою. Просто додайте дрібку гострого меленого перцю під час приготування напою — і у вас вийде ще смачніша і кава, що бадьорить.
Багато кавоманів люблять додати в напій скибочку лимона або кілька крапель лимонного соку в чашку. Так кава вийде з цитрусовим та свіжим присмаком. Це цікаве та тонізуюче поєднання точно подарує гарний настрій та приємний післясмак.
Рекомендуємо також приготувати незвичайну каву з халвою за рецептом "Телеграфа". Такого ви точно ще не куштували!