Сіль і не тільки: кава з цими добавками вийде кращою, ніж у кав’ярні

Читать на русском
Автор
5861
Кава вийде незабутньою
Кава вийде незабутньою. Фото shuba.life

Вашою кавою із задоволенням поласують навіть бариста

Без кави, що бадьорить, ми не уявляємо собі ранок. Ми п’ємо його протягом дня під час дружніх посиденьок чи робочих нарад. Але чи можливо ще покращити смак кави?

Разом з UAportal розповімо, які продукти допоможуть зробити вашу каву ще смачнішою. Улюблений напій виходитиме смачніше, ніж у кав’ярні.

Які продукти зроблять вашу каву ще смачнішою

Невеликий шматочок вершкового масла в еспресо або американо — і смак улюбленого напою стане більш насиченим і ніжним. Тут важливо не переборщити з олією – вона може перебити смак кави.

Не тільки цукор може посилити смак кави — відмінним доповненням до напою може бути сіль. Тільки дрібка продукту — і кава не гірчитиме.

Додайте до кави трохи шоколадного молока і спостерігайте, як смак перетворюється на щось унікальне, яскраве та неймовірно ніжне. Прекрасне поєднання шоколаду та кави зробить ваш ранок незабутнім.

Поліпшити смак кави може і вершкова пінка. Домогтися пінної текстури можна за допомогою мікрохвильової печі. Якщо налити молоко в банку, закрити кришкою і нагріти в мікрохвильовій печі, в результаті ви отримаєте ідеально збите молоко. Саме воно надасть смаку кавовим напоям.

Одна проста хитрість може покращити смак розчинної кави. Змішайте кавовий порошок з холодною водою в чашці та потім залийте суміш окропом. Така техніка гарантує м’якший смак розчинної кави.

Раніше ми розповідали, як кавова гуща допоможе позбавитися популярних проблем. Ви здивуєтеся результатам.