Секретний спосіб прискорити зарядку телефону: натисніть лише одну кнопку

Читать на русском
Автор
45820
Як швидко зарядити телефон
Як швидко зарядити телефон. Фото ukrinform.ua

Мало хто знає про цю хитрість

Коли ви ставите телефон на зарядку, вам точно хочеться, щоб він зарядився якнайшвидше і завжди був під рукою. Ми вже розповідали, як заряджати телефон, щоб не "вбити" батарею, а сьогодні ділимося, як прискорити зарядку пристрою.

Як виявилося, якщо натиснути лише одну кнопку, телефон зарядиться в рази швидше, пише apostrophe.ua. Цією кнопкою ви відключите всі фонові програми та трафік, що значно прискорить час заряджання пристрою.

Все, що вам потрібно натиснути – це кнопку "режим польоту". Таким чином ви відключите всі фонові програми, мобільний зв’язок, Bluetooth, Wi-Fi, а також інші фонові програми та споживання телефоном трафіку. Цей режим повинен прискорити час, який потрібно телефону, щоб зарядити батарею.

Включити режим польоту зовсім не складно. Опустіть "шторку" телефону вниз, пролистайте і знайдіть іконку з малюнком літачка і натисніть її. Все, тепер ваш смартфон зарядиться швидше.

Дуже важливо потім відключити режим польоту, інакше користуватися телефоном ви буквально не зможете — мережа не відповідатиме і більшість функцій не спрацюють. Вимкнути "режим польоту" можна також одним натисканням — все за тією ж схемою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зарядити телефон у автомобілі. Розбираємося, як краще це зробити прикурювача і від акумулятора.