Просто загорніть у вафлю: хитрий бюджетний десерт, який можна приготувати за лічені хвилини

Читать на русском
Автор
92390
Приготувати цей рулет — простіше простого
Приготувати цей рулет — простіше простого. Фото "Школа життя"

Солодощі, які ви обов’язково полюбите

Ми розповідали, як приготувати смачні сирні пончики за рецептом Дарії Цвєк. Тепер ділимось рецептом ще простішого десерту. Він виручить, коли хочеться солоденького і немає бажання бігти в магазин.

Щоби полюбити цей смачний рулет із фруктовою начинкою, достатньо приготувати його один раз. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • сир – 250 г,
  • цукор – 2-3 стол. ложки,
  • сметана – 3 стол. ложки,
  • банан – 1 шт,
  • вафельний корж – 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Сир зі сметаною та цукром перебиваємо занурювальним блендером. Можна також протерти сир через сито; головне — добитись правильної консистенції.
  2. Сирну масу розподіляємо по готовому вафельному коржу рівним шаром. Залишаємо на кілька хвилин, щоб намазка просочила тісто, і корж став м’яким.
  3. Потім кладемо на край коржа очищений банан. Легенько, не поспішаючи, піднімаємо край коржа. Накриваємо ним банан і згортаємо всю конструкцію у рулет.
  4. Бажано загорнути рулет у плівку та потримати його у холоді 20-30 хвилин. За цей час сирна начинка стабілізується, ущільниться.

Після цього залишається лише нарізати рулет на акуратні шматочки. Можна робити одразу подвійну порцію — такий він смачний. Також ми розповідали, як приготувати розкішний Штоллен до Різдва.