Просто змішайте крабові палички та капусту: рецепт, який здивує всіх гостей

Читать на русском
Автор
47114
Смачний та простий у приготуванні салат
Смачний та простий у приготуванні салат. Фото http://smach.com.ua/

Відмінний варіант для святкового столу

Одна з найпопулярніших страв взимку — салат із крабовими паличками. Ми готуємо його і на сімейний обід чи вечерю, і частуємо його близьких. Однак кожен кулінар прагне урізноманітнити свою кухню і вразити сім’ю та рідних черговою незвичайною стравою.

Ось і ми з "Фокусом" вирішили вас здивувати салатом з крабовими паличками та… капустою. Цю страву неймовірно просто приготувати, але гарантуємо — рецепт її точно спитають усі.

Салат з крабових паличок та свіжої капусти

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • білокачанна капуста (або пекінська капуста) – 250 г;
  • банку консервованої кукурудзи;
  • два свіжі огірки;
  • крабові палички – 400 г;
  • кріп, майонез, сіль.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто протягом 10 хвилин. Коли вони охолонуть, чистимо, дрібно нарізаємо або трьом на великій тертці.
  2. Білокачанну капусту тонко шаткуємо, складаємо у велику миску, солимо, мені руками, віджимаємо від соку і перекладаємо в іншу велику миску.
  3. Огірки нарізаємо соломкою, з кукурудзи злийте рідину. Крабові палички очищаємо, нарізаємо соломкою. Кріп дрібно нарізаємо.
  4. Усі підготовлені інгредієнти додаємо до капусти. Все заправляємо майонезом та подаємо на стіл. За бажанням до салату можна додати трохи лимонної цедри та лимонного соку, трохи пропущеного через прес часнику.

Рекомендуємо також приготувати крабовий салат із плавленим сиром та сухариками за рецептом "Телеграфа". Це надзвичайно смачно.