Трохи ванілі, дві ложки цукру та два яйця: таким омлетом снідають у Нідерландах (відео)
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2056
Смачний сніданок — запорука чудового дня
Сніданок — найважливіший прийом їжі. Саме до нього найбільше вимог: сніданок має бути ситним, смачним та швидким у приготуванні. Безумовно, один із найпопулярніших варіантів вранці – пишний омлет.
Якщо близькі вважають, що здивувати цією стравою неможливо, приготуйте омлет по-нідерландськи за рецептом lanas_diet. Смачний, з незвичайним зовнішнім виглядом та ніжною текстурою сніданок точно підкорить серце кожного члена сім’ї. З повітряним та ніжним омлетом захочеться починати щодня.
Як приготувати омлет по-нідерландськи
Інгредієнти:
- яйця – 2 шт.;
- борошно — 70 гр;
- цукор чи замінник – 2 ст. л.;
- дрібка солі;
- ваніль;
- молоко – 250 мл;
- вершкове масло – 20 г.
Спосіб приготування:
- Металевий посуд з товстими стінками і діаметром 22 см відправляємо в розігріту до 200-220 градусів духовку. Коли форма нагріється, викладаємо в неї вершкове масло.
- Інші необхідні інгредієнти змішуємо до однорідного стану. Отриману яєчну суміш виливаємо в підготовлену форму і відправляємо до духовки десь на 20 хвилин до золотистого кольору.
Рекомендуємо також приготувати іспанську тортилью за рецептом "Телеграфа". Спробуйте — це дивно смачно.