Дізналися самі, поділилися з вами: рецепт ситного перекусу з "нічого"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 52246
Ідеально і для перекушування, і навіть для сніданку
Найрізноманітніші закуски ми готуємо дуже часто. Це чудовий спосіб перекусити у разі раптового голоду, а також чудовий додаток до святкового столу.
Сьогодні разом з Food.oboz приготуємо фантастичні гарячі бутерброди з шинкою та сиром. Таке ситне перекушування не залишить байдужим абсолютно нікого. Ці бутерброди можна готувати з різними начинками. Головне — додати твердий сир, адже саме він надасть блюду ніжного смаку.
Як приготувати гарячі бутерброди
Інгредієнти:
- батон;
- шинка;
- помідор;
- вершковий сир – 1 ст. л.;
- яйце;
- часник — 1/2 зуб.;
- зелень будь-яка;
- сіль, перець на свій смак;
- твердий сир.
Спосіб приготування:
- Для початку необхідно підготувати усі інгредієнти. Батон нарізаємо на скибочки, шинку, томати ріжемо довільними шматочками. Подрібнюємо часник та зелень, натираємо на великій тертці твердий сир.
- В окремій посудині змішуємо шинку, томати, вершковий сир, яйце, часник, зелень та сіль. Викладаємо начинку, що вийшла, на скибочки хліба.
- Форму для запікання змащуємо олією і викладаємо бутерброди. Відправляємо їх у розігріту до 180-200 градусів духовку на 10-15 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати фантастичні бутеброди-піци. Спробуйте це неймовірно смачно.