Хитрощі, з якими смажена картопелька буде найсмачнішою: поради для ідеальної скоринки
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 4263
Секрети приготування смачної картопельки
Ми ділились секретами приготування смачних дерунів. Тепер розповідаємо, як посмажити картоплю, щоб страва була ідеальною.
Смажена картопля — це по праву "народна" страва, і у кожного кулінара є свої секрети приготування ідеальної смаженої картоплі. Однак є і універсальні трюки, які зроблять страву смачною, апетитною і ароматною. Про них розповіли на Pixelinform.
Смажена картопля: секрети ідеальної скоринки
Часто, намагаючись приготувати страву на всю родину, ми намагаємось по максимуму завантажити сковороду картоплею. Однак це не дуже правильно. Найкраще — викладати її невеликими партіями і обсмажувати на великому вогні до скоринки, а вже для фінального приготування викласти все у сковороду і накрити кришкою.
Якщо ви хочете отримати насичений смак страви, спробуйте приготувати її на розтопленому салі. Така картопля вважається однією з найсмачніших. Також наприкінці приготування у картоплю можна додати шматочок вершкового масла.
Не забувайте про спеції. Куркума, паприка та карі здатні не лише надати страві приємного смаку, але й надати скоринці привабливого золотистого відтінку. Паприку можна додавати завжди, а між куркумою та карі слід вибрати щось одне.
З цими порадами картопелька точно вийде апетитною та ароматною. Також ми розповідали, як підготувати до смаження печінку.