Хитрощі, з якими смажена картопелька буде найсмачнішою: поради для ідеальної скоринки

Читать на русском
Автор
4263
Страва вийде особливо смачною
Страва вийде особливо смачною. Фото Смачно24

Секрети приготування смачної картопельки

Ми ділились секретами приготування смачних дерунів. Тепер розповідаємо, як посмажити картоплю, щоб страва була ідеальною.

Смажена картопля — це по праву "народна" страва, і у кожного кулінара є свої секрети приготування ідеальної смаженої картоплі. Однак є і універсальні трюки, які зроблять страву смачною, апетитною і ароматною. Про них розповіли на Pixelinform.

Смажена картопля: секрети ідеальної скоринки

Часто, намагаючись приготувати страву на всю родину, ми намагаємось по максимуму завантажити сковороду картоплею. Однак це не дуже правильно. Найкраще — викладати її невеликими партіями і обсмажувати на великому вогні до скоринки, а вже для фінального приготування викласти все у сковороду і накрити кришкою.

Якщо ви хочете отримати насичений смак страви, спробуйте приготувати її на розтопленому салі. Така картопля вважається однією з найсмачніших. Також наприкінці приготування у картоплю можна додати шматочок вершкового масла.

Не забувайте про спеції. Куркума, паприка та карі здатні не лише надати страві приємного смаку, але й надати скоринці привабливого золотистого відтінку. Паприку можна додавати завжди, а між куркумою та карі слід вибрати щось одне.

З цими порадами картопелька точно вийде апетитною та ароматною. Також ми розповідали, як підготувати до смаження печінку.