Хитрі господарі не викидають використані чайні пакетики: що з ними роблять

Читать на русском
Автор
62100
Чай в пакетиках
Чай в пакетиках. Фото Pexels

Пакетований чай може замінити засіб для збирання

Пакетований чай обирають за зручне та швидке заварювання. Один пакетик розрахований на одне чаювання, після чого його викидають. Але кмітливі люди знайшли корисне застосування чайним пакетикам. Виявилося, їх можна використовувати не лише на городі. Чайні пакети можуть стати в пригоді під час миття посуду і навіть чищення килимів.

Засіб можна використовувати для очищення брудних та жирних поверхонь. Наприклад, замість дротяної щітки при митті каструль та сковорідок, пише Kobieta.

Для початку потрібно покласти чайний пакетик у чашку або миску, залити гарячою водою, додати кілька крапель рідкого мила та почекати, поки суміш охолоне. Потім дістати пакет і протерти брудну каструлю зсередини. На завершення потрібно помити каструлю звичайною губкою.

Другий спосіб — залишити посуд у раковині, залити його водою та кинути кілька використаних чайних пакетиків. Вони мають увібрати в себе весь жир. Через пару годин посуд потрібно промити звичним способом. Бруд буде змиватись набагато легше.

Для очищення килима потрібно 5-10 чайних пакетиків. Злегка вологу заварку з пакетиків потрібно розсипати по килиму. Коли чаїнки висохнуть, пропилососьте покриття для підлоги. Килим сяятиме чистотою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як можна використовувати під час прибирання оцет та лимон. З цих інгредієнтів виходить універсальний миючий засіб.