З ними овочі заграють новими барвами: п'ять смачних заправок для салатів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3502
Заправки на будь-який смак
Овочеві салати актуальні у будь-який сезон. Якщо влітку їх зазвичай готують із сезонними овочами на кшталт огірків та помідорів, то взимку більше популярні салати із зелені з різноманітними добавками.
Сьогодні ми пропонуємо урізноманітнити своє "салатне" меню та поекспериментувати із заправками. Щоразу змінюючи їх, змінюватиметься і смак страви, інформують на Instagram-сторінці "nutritionist_voroshylova".
П'ять цікавих заправок до салатів
Проста
- оливкова олія — 50 мл;
- лимонний сік — 3 ст. л.;
- соєвий соус — 4 ст. л.;
- гірчиця зернова — 2 ч. л.;
- часник — 1 зуб.
Гостра
- оливкова олія — 2 с. л.;
- лимонний сік — 1 ст. л.;
- сіль — дрібка;
- гірчиця або імбир — 1 ч. л.;
- соєвий соус — 1 ст. л.;
- чорний мелений перець — дрібка;
- часник — 1 зуб.
Пікантна
- оливкова олія — 50 мл;
- гірчиця — 1 ч. л.;
- соєвий соус — 1 ст. л.;
- бальзамічний оцет — 1 ч. л.;
- мед — 1 ч. л.;
- перець, сіль — за смаком
Імбирна
- олія (бажано кунжутна) — 3 ст. л.;
- соєвий соус — 1 ст. л.;
- бальзамічний оцет — 1 ст. л.;
- мед — 1 ч. л.;
- імбир — 50 г (натерти, віджати сік)
Кокосова
- соєвий соус — 1 ст. л.;
- мед — 1 ч. л.;
- сік лайму — 3 ст. л.;
- кокосове молоко жирне — 5 ст. л.;
- перець чілі — 1/4 ч. л.;
- тепла вода — 2 ст. л.
Раніше ми публікували п'ять найкращих начинок для лаваша. Просто змінюючи їх можна щодня отримувати нову страву.