З рецептом цих сирних коржиків ви забудете дорогу в хлібний магазин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 62296
Ні грама олії у цьому рецепті
Хліб всьому голова. Його поживні властивості відомі давно. Ми любимо його з першими стравами та навряд чи уявляємо обід без пишного, смачного хліба.
Однак що робити, якщо вдома закінчився хліб, проте не хочеться тікати до магазину? Приготувати коржики з твердим сиром на сковороді за рецептом "Главреда". Їх можна подавати до перших страв, робити в них шаурму як до першої страви, так і готувати в них шаурму. Близькі навіть відмовляться від покупного хліба і ви готуватимете тільки такі коржики.
Як приготувати коржики з твердим сиром на сковороді
Інгредієнти:
- 300 г борошна;
- 170 мл окропу;
- 2/3 ч.л солі;
- 2 ст.л олії;
- 50 г вершкового масла;
- пучок зелені;
- 100 г сиру.
Спосіб приготування:
- Борошно просіюємо, додаємо до неї сіль, олію та охолоджений окріп. Замішуємо ложкою тісто, потім вимішуємо руками до еластичного стану. Накриваємо харчовою плівкою, залишаємо відпочити на півгодини.
- Через вказаний час дістаємо тісто, ділимо його на рівні частини та формуємо кульки. Кожну кульку добре розкочуємо, змащуємо вершковим маслом, посипаємо зеленою цибулею та натертим сиром. Тісто щільно загортаємо в рулет, а потім — у равлик і розкочуємо в млинець. Ті самі дії повторюємо з іншими шматками тіста.
- Смажимо коржики на середньому вогні з двох сторін без олії.
Рекомендуємо також приготувати чіабату за рецептом "Телеграфа". Це просто та неймовірно смачно.