Ця страва виручить у будь-якій ситуації
Навряд чи хтось відмовиться від улюбленого ароматного борщу чи ситного сирного супу. Однак, що робити в піст, коли деякі продукти небажано вживати?
Для такого випадку ми разом із "Важно знать" приберегли рецепт овочевого супчика. Ця проста в приготуванні страва вийде ситним, низькокалорійним організмом, що легко засвоюється. Приготовлений без особливих турбот суп нікого не залишить голодним. Цей простий суп не раз заощадить вам багато часу і дуже сподобається всій родині. Спробуйте і ви не пошкодуєте.
Як приготувати сирний овочевий суп
Інгредієнти:
- 4 помідори;
- 1 морквина;
- 1 цибулина;
- 1 свіжий огірок;
- 1 болгарський перець;
- жменя білокачанної капусти;
- сіль до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Очистимо і нарізаємо всі овочі, викладаємо їх у каструлю шарами: спочатку моркву, потім цибулю, капусту, огірок, помідори та перець. Закрийте кришкою каструлю і тушкуйте овочі на невеликому вогні у власному соку півгодини.
- Через вказаний час заливаємо овочі окропом, солимо і доводимо вміст каструлі до кипіння.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати суп із перловою крупою та копченими ковбасками. Цей суп сподобається усій родині.