Ви перестанете готувати олів’є на свята: його місце займе салат за цим рецептом

Читать на русском
Автор
111067
Страва вийде розкішною
Страва вийде розкішною. Фото bonapeti.com

Для такого салату вам знадобляться прості продукти і небагато часу

Найрізноманітніші салати ми готуємо на кухні практично щодня, адже без них важко уявити своє життя. Безумовно, найпопулярнішим салатом є улюблений олів’є. Ми готуємо її й на свята, і на сімейні обіди.

Але що робити, якщо хочеться урізноманітнити своє меню? Можна приготувати неймовірно смачний і простий салат з яєчним млинцем за рецептом "Главреда". Безумовно, салат можна приготувати з вареними яйцями, але саме з млинцем він вийде набагато краще. Дивовижний салат вийде настільки смачним, що затьмарить навіть традиційне олів’є.

Як приготувати салат з яєчним млинцем

Інгредієнти:

  • огірки свіжі — 2 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • горошок — 200 г;
  • сир твердий — 200 г;
  • ковбаса сирокопчена або мова — 200 г;
  • яйця — 3 шт.;
  • молоко — 3 ст. л.;
  • італійські або прованські трави, сіль — до свого смаку;
  • сметана — 4 ст. л.;
  • гірчиця — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо і маринуємо з яблучним оцтом протягом 15 хвилин.
  2. Яйця збиваємо вилкою, додаємо молоко, солимо і млинець, що вийшов, обсмажуємо з двох сторін до готовності та золотистості. Залишаємо охолонути, потім ріжемо тонкою соломкою.
  3. Огірки чистимо, нарізаємо дрібною соломкою. Також нарізаємо і ковбасу (або язик).
  4. У глибокому салатнику змішуємо огірки, ковбасу, горошок, мариновану цибулю та готовий млинець.
  5. Твердий сир натираємо на великій тертці, частину сиру додаємо салатник.
  6. Для приготування соусу змішуємо сметану, гірчицю та італійські чи прованські трави. Відправляємо в салат, ретельно перемішуємо.
  7. Салат викладаємо на блюдо за допомогою кулінарного кільця, посипаємо сиром, прикрашаємо зеленню та подаємо до столу.

Можна також скуштувати салат з гарбузом та буряком за рецептом "Телеграфа". Цей пікантний салат сподобається всім.