Ви перестанете готувати олів’є на свята: його місце займе салат за цим рецептом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 111067
Для такого салату вам знадобляться прості продукти і небагато часу
Найрізноманітніші салати ми готуємо на кухні практично щодня, адже без них важко уявити своє життя. Безумовно, найпопулярнішим салатом є улюблений олів’є. Ми готуємо її й на свята, і на сімейні обіди.
Але що робити, якщо хочеться урізноманітнити своє меню? Можна приготувати неймовірно смачний і простий салат з яєчним млинцем за рецептом "Главреда". Безумовно, салат можна приготувати з вареними яйцями, але саме з млинцем він вийде набагато краще. Дивовижний салат вийде настільки смачним, що затьмарить навіть традиційне олів’є.
Як приготувати салат з яєчним млинцем
Інгредієнти:
- огірки свіжі — 2 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- горошок — 200 г;
- сир твердий — 200 г;
- ковбаса сирокопчена або мова — 200 г;
- яйця — 3 шт.;
- молоко — 3 ст. л.;
- італійські або прованські трави, сіль — до свого смаку;
- сметана — 4 ст. л.;
- гірчиця — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо і маринуємо з яблучним оцтом протягом 15 хвилин.
- Яйця збиваємо вилкою, додаємо молоко, солимо і млинець, що вийшов, обсмажуємо з двох сторін до готовності та золотистості. Залишаємо охолонути, потім ріжемо тонкою соломкою.
- Огірки чистимо, нарізаємо дрібною соломкою. Також нарізаємо і ковбасу (або язик).
- У глибокому салатнику змішуємо огірки, ковбасу, горошок, мариновану цибулю та готовий млинець.
- Твердий сир натираємо на великій тертці, частину сиру додаємо салатник.
- Для приготування соусу змішуємо сметану, гірчицю та італійські чи прованські трави. Відправляємо в салат, ретельно перемішуємо.
- Салат викладаємо на блюдо за допомогою кулінарного кільця, посипаємо сиром, прикрашаємо зеленню та подаємо до столу.
Можна також скуштувати салат з гарбузом та буряком за рецептом "Телеграфа". Цей пікантний салат сподобається всім.