Що робити, якщо промокає взуття під час дощу? Доступні всім способи захисту

Читать на русском
Автор
2724
Взуття більше не страждатиме від промокання
Взуття більше не страждатиме від промокання. Фото Pixabay

Захист взуття дуже важливий у період дощів восени

Прогулянки під дощем можуть бути дуже романтичним заняттям, але тільки в тому випадку, якщо у вас є гумові чоботи, дощовик і велика парасолька. Але навіть якісне взуття може промокнути вже після недовгого перебування на вулиці, приносячи відчутну незручність.

Варто знати, як попередньо обробити взуття, щоб воно залишалося сухим протягом тривалого часу в дощову погоду. Сушити взуття потрібно правильним чином, тому що неналежний догляд може спричинити деформацію та відклеювання підошви, пише "Хочу".

Як захистити взуття від промокань

Найкращий захист для взуття "обіцяє" спеціальний водовідштовхувальний спрей, який можна легко придбати у магазинах. Є й інші прості та доступні варіанти.

Щоб забезпечити захист чистого та сухого шкіряного взуття, можна використовувати рицинову або лляну олії, наносячи їх на поверхню. Ці олії ефективно запобігають промоканню і одночасно покращують зовнішній вигляд взуття.

Також чудово підходить для цієї мети аптечний вазелін. Рівномірно нанесіть вазелін ватним тампоном на поверхню взуття, приділяючи особливу увагу швам і місцям з’єднання з підошвою. Потім ретельно протріть все сухою ганчіркою.

Купуючи взуття, уважно вивчайте матеріал, оскільки висока ціна не завжди гарантує високу якість. Підбирайте взуття ретельно, приділяючи увагу не лише його зовнішньому вигляду, а й зручності.

Раніше ми писали, як позбутися неприємного запаху у взутті. Покладіть усередину всього два компоненти.