Як покращити сигнал на телефоні: дві обов’язкові умови

Читать на русском
Автор
3291
Телефон втрачає мережу не тільки далеко від веж
Телефон втрачає мережу не тільки далеко від веж. Фото Freepik

Вам можуть допомогти ці прості кроки

Нікому не подобається залишатися без зв’язку з рідними та близькими людьми. Особливо, якщо ваш телефон перестав ловити мережу, коли він перебуває у працездатному стані та все має бути гаразд.

Перебої в мобільному сигналі можуть виникати не тільки в тому разі, якщо ви знаходитесь далеко від стільникових веж. Портал The Sun пропонує два простих рішення — ці способи обов’язково потрібно перевірити насамперед.

Як покращити сигнал мобільного зв’язку — лайфхак

Насамперед спробуйте відключити всі зайві служби, якими ви не користуєтеся зараз. Зокрема, це такі функції передачі:

  • NFC — Near Field Communication, функція для бездротової передачі даних;
  • Bluetooth;
  • Wi-Fi.

Експерти зазначають, що цей простий крок допоможе миттєво покращити стільниковий сигнал, оскільки ці служби можуть інколи уповільнювати роботу мережі. Після вимкнення цих функцій перевірте якість мобільного сигналу.

Наступний обов’язковий крок – перевірте оновлення програмного забезпечення. Не звертаючи уваги на повідомлення про необхідність оновити системне ПЗ, ви наражаєте пристрій на ризик виникнення багатьох технічних проблем.

Як правило, оновлення допомагає їх вирішити. Якщо у вас вимкнено автоматичний режим завантаження та встановлення такого забезпечення, зайдіть у налаштування та перевірте наявність оновлень вручну, та встановіть їх, якщо це не було зроблено раніше.

Читайте в наступній статті, як зарядити телефон, якщо вдома немає світла. Краще, щоб вам не стали в пригоді ці способи, але про всяк випадок варто це знати.