Як не витратити зайве у Чорну п’ятницю: прості поради для покупок під час розпродажів

Читать на русском
Автор
5215
Корисні лайфхаки на Чорну п’ятницю
Корисні лайфхаки на Чорну п’ятницю. Фото Freepik

Ці лайфхаки допоможуть вам заощадити гроші

Цього року Чорна п’ятниця припадає на 24 листопада. У цей період українцям пропонують багато вигідних покупок, програм лояльності та божевільних знижок. Однак, маркетологи знають, як змусити вас купити більше, при цьому не на збиток собі. Ми вже розповідали, як не стати жертвою фальшивих знижок, а сьогодні ділимося лайфхаками для вдалих покупок до Чорної п’ятниці.

Як виявилося, є способи заощадити та не витратити зайве на привабливих розпродажах та знижках, пише vikna.tv. Що потрібно знати і як приготуватись до Чорної п’ятниці, прості правила.

Приготуйте список покупок

Заздалегідь продумайте, що вам потрібно купити і дочекайтеся Чорної п’ятниці, щоб купити це зі знижками. Від акцій та вигідних пропозицій магазинів може закрутитися голова, але у вас під рукою буде список найнеобхідніших покупок, це допоможе не купити зайве.

Моніторинг цін та пропозицій

Всім відомий фокус магазинів із цінами та знижками, коли напередодні Чорної п’ятниці ціни піднімають, а потім повертають назад, представляючи це як великі знижки. Якщо відстежувати ціни регулярно за деякий час до Чорної п’ятниці, можна побачити, хто реально пропонує знижки, а хто навмисне обманює своїх клієнтів.

Покупки онлайн

Онлайн-покупки стали нормою в сучасному світі і їм віддають перевагу дедалі більше людей. І це виправдано. Подивитися потрібні речі в онлан-магазинах можна у будь-який зручний час, а також це дає змогу миттєво порівнювати ціни у різних точках. Крім того, моніторити ціни онлайн набагато простіше, а значить, є шанс купити дійсно зі знижкою і добре заощадити.

Бонусні програми

Часто магазини пропонують програми лояльності та бонуси постійним клієнтам. І так, буває так, що це насправді вигідно і виправдано. Однак, потрібно дуже уважно стежити за цінами та бонусами, щоб не витратити зайве та не бути ошуканими.

Розсилки магазинів

Підписка розсилки від магазинів, це не завжди про спам. Іноді буває так, що розсилки онлан-сервісів та магазинів дійсно допомагають бути в курсі цін та вигідних пропозицій. А напередодні Чорної п’ятниці це особливо антуально.

Раніше "Телеграф" розповідав, як закупитись у Чорну п’ятницю і не пошкодувати про це. Поради експертів із закупівель у Чорну п’ятницю.