Смачніші, ніж пиріг: як приготувати хрумкі рогалики з варенням
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Смачна та швидка випічка для сімейного чаювання з доступних продуктів](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/e7/dbb68155-a91709e612a709a5b36e59e875edce72.jpg?v=4269_1)
Смачні, ніжні, розсипчасті рогалики
Деякі рецепти залишаються актуальними крізь роки. Одними з таких є тертий пиріг з варенням або ж рогалики з джемом.
Сьогодні ми хочемо нагадати рецепт останнього. Проте варення у ньому буде не звичайним, а зі слив та пелюсток троянд. Однак, використовувати можна будь-яке, інформують на Instagram-сторінці "olha.holovina".
Як приготувати рогалики з варенням
Інгредієнти:
- борошно – 280 г;
- яйце – 1 шт.;
- вершкове масло – 80 г;
- сметана – 120 г;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- сіль – 0,5 ч. л.;
- цукор – 60-70 г;
- ванілін;
- будь-яке варення
Спосіб приготування:
- Борошно просіяти, додати до нього розпушувач, ванілін, сіль на цукор, перемішати.
- Додати нарізане холодне вершкове масло і перетерти руками в крихту.
- До крихти додати яйце і сметану й замісити тісто.
- Тісто загорнути в харчову плівку, покласти у холодильник на 30 хвилин.
- Тісто розкатати, нарізати на трикутники, викласти начинку, загорнути в рогалики.
- Викласти рогалики на пергамент та випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
- Готові рогалики можна посипати цукровою пудрою.
А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо також приготувати ніжні сіннабони з найсмачнішою поливкою за рецептом "Телеграфа". Булочки з корицею готуються досить просто, а результат приємно вражає.