Навіщо дивитися в дзеркало, аби згадати щось важливе: народні способи відновити пам'ять

Читать на русском
Автор
853
Часто бувають ситуації, коли думали про щось важливе, але... про що саме?
Часто бувають ситуації, коли думали про щось важливе, але... про що саме?. Фото Телеграф

Секрет відновлення забутого полягає в балансі між зосередженням та розслабленням

Маленькі провали у пам'яті — це невід'ємна частина нашого життя, яке перевантажене інформацією. Кожен із нас хоча б раз у житті відчував неприємну мить, коли щось важливе вислизало з пам'яті. Старовинні народні засоби надають нам ключ до відновлення втрачених думок. І перший ступінь на шляху до згадування — це подивитися у дзеркало, адже воно має особливе значення і може вам допомогти.

Подивіться у дзеркало. Дзеркало віддавна вважалося вікном у інший світ. Коли ви дивитеся у дзеркало, потойбічні сили можуть допомогти вам відшукати чи згадати втрачене. Також ваша увага зосереджується, допомагаючи вам відновити забуте.

Пройти через двері задом на перед. Існує повір'я, що це може "оновити" вашу пам'ять. Цей простий акт може стати мостом між вами та забутим.

Закривши очі, потріть свої вуха. Вважається, що це стимулює пам'ять, відкриваючи шлях до загублених думок.

Відпочинок. А деколи наш мозок просто потребує відпочинку. Відпочивши, ви даєте йому можливість перезавантажитися та відновити втрачені відомості.

Медитація. Медитація відома своєю здатністю відновлювати заспокоєння та ясність розуму, що сприяє згадуванню забутого.

Читання книг. Читання може стимулювати пам'ять, відкриваючи нові шляхи до втраченої інформації, оскільки під час читання мозок отримує багато нового контексту.

Нагадаємо, що ставити дзеркало навпроти дзеркала не рекомендується. Це "дизайнерське рішення" може мати погані наслідки для енергетики будинку. Також варто бути обережними з чужими дзеркалами, адже це також вважалося поганим знаком.