Зламана душа і ворожа енергетика: що ховається за розбитим дзеркалом

Читать на русском
Автор
796
Наші предки вважали, що пошкодження такого сакрального предмета не може пройти безслідно Новина оновлена 11 жовтня 2023, 14:08
Наші предки вважали, що пошкодження такого сакрального предмета не може пройти безслідно. Фото Телеграф

Найкращий спосіб уникнути негативних наслідків розбитого дзеркала — це підійти до ситуації з позитивним настроєм

Магічні властивості дзеркал завжди привертали увагу людей. Як віконце у паралельний світ, дзеркало відображає не лише наш зовнішній вигляд, а й нашу душу. Відповідно, розбити дзеркало вважалося поганою прикметою та віщувало 7 років нещасть. Але якщо вже це сталося й не має змоги замінити зламаний предмет — чи варто користуватися ним далі?

Символіка дзеркала в культурі

Дзеркала завжди були предметом захоплення. У стародавніх цивілізаціях їх вважали порталами до інших світів. Нерідко дзеркала асоціювалися з водою, в якій можна побачити відображення, що також є символом душі та глибин підсвідомості.

Розбите дзеркало: прорив у паралельний світ?

Коли дзеркало розбивається, вважається, що гармонія порушена. Існують вірування, що розбивши дзеркало, ми відкриваємо шлях для негативних сил. На додачу, розбиття дзеркала може символізувати порушення душевної гармонії, адже дзеркало відображає не тільки наше тіло, а й душу.

Сім років нещастя?

Найпоширеніший міф про розбите дзеркало – це сім років нещастя. Це пов'язано з давнім віруванням, що душа людини оновлюється кожні сім років. Тому, порушивши гармонію дзеркала, ми можемо навести неприємності на себе на такий довгий термін.

Як нейтралізувати негатив?

Звісно, життя не завжди слідує за стародавніми повір'ями. Якщо ви випадково розбили дзеркало, ось кілька порад, як зменшити потенційний негативний вплив:

  1. Зібрати уламки та заховати їх від очей на тиждень. У розбите дзеркало не варто дивитися.
  2. Після тижня вивезти уламки подалі від дому та закопати або викинути.
  3. Провести ритуал очищення дому за допомогою ладану або морської солі.

Нагадаємо, що дзеркала завжди були оточені аурою таємниці. Вони можуть служити не лише інструментом відображення нашого зовнішнього світу, але й потужним засобом взаємодії з енергіями. Тому, важливо знати, як правильно розташувати дзеркала у приміщенні, щоб не змушувати негативні сили працювати проти вас. До прикладу, навпроти вікна — чи є це безпечним місцем для дзеркала? Та яким чином дзеркала в спальні можуть впливати на якість вашого сну?