Чому не можна брати чужі дзеркала: прикмета, яка попереджає про ризики

Читать на русском
Автор
1011
Дзеркало є носієм енергетичного відбитка
Дзеркало є носієм енергетичного відбитка. Фото Телеграф

Якщо вам терміново потрібне дзеркало вдома, краще одразу ж його придбати, а не позичати

Дзеркала завжди викликали особливу цікавість і асоціювалися із таємницями. Наші предки мали навіть особливі правила поведінки, аби не накликати злі сили. Також не рекомендувалося брати дзеркала у інших людей. І ось чому.

Енергетичний відбиток

Перший і найголовніший момент, що пов'язаний з дзеркалами, це їх здатність зберігати енергетичний відбиток. Дзеркала відображають не лише наше обличчя, але й наші думки, емоції, навіть долю. Взявши чуже дзеркало, ви ризикуєте отримати частку чужої енергії.

Повір'я різних культур

Багато культур мають свої традиції і повір'я, пов'язані з дзеркалами. У деяких вірили, що дзеркала можуть служити порталом до іншого світу або ж, що вони можуть "захоплювати" душу.

Дзеркало як предмет спадщини

Часто дзеркала передаються із покоління в покоління. Отже, прийнявши дзеркало від покійного родича або незнайомця, ви можете взяти на себе його долю, навіть якщо це звучить неймовірно.

Відповідно, при виборі дзеркала завжди довіряйте своїм відчуттям. Якщо ви відчуваєте якийсь дискомфорт або тривогу, коли дивитесь у дзеркало, краще відмовитися від його придбання. Це дзеркало вже може мати негативний енергетичний слід. Намагайтеся обирати дзеркала, які приносять гармонію та радість у ваш дім.

Нагадаємо, що магічні аспекти дзеркал завжди викликали особливий інтерес серед людей. Розбите дзеркало може стати символом порушення душевної гармонії і відкрити шлях для негативних енергій. Тим часом стародавні вірування також застерігають від дій перед дзеркалом, таких як гра з вогнем, сварки та прийом їжі, адже ці дії можуть мати непередбачені наслідки на енергетику людини.