Невидима небезпека: чому не можна їсти перед дзеркалом

Читать на русском
Автор
586
Їсти краще без свого відображення
Їсти краще без свого відображення. Фото Телеграф

Уникайте їжі перед дзеркалом, щоб зберегти гармонію своєї енергії та забезпечити спокійний та зосереджений процес харчування

Від давніх часів люди вірили, що дзеркала не просто демонструють наше відображення, а і є порталами в інший світ. Існує безліч прикмет і повір’їв, пов'язаних із цими загадковими предметами і багато застережень, як от не брати в руки чужі дзеркала. Ще однією з таких прикмет є віра в те, що їсти перед дзеркалом не варто. Але чому ж так вважають?

Дзеркала відомі своєю здатністю маніпулювати енергією. Під час їжі людина отримує не лише фізичне, а й енергетичне поживання. Якщо їсти перед дзеркалом, можливе відбивання позитивної енергії, яке перешкоджає її належному асимілюванню, вбиранню в організм. Також дзеркала завжди вважалися порталом у потойбіччя. Людина під час їжі є дуже вразливою для злих сил. Майже як під час сну. Тому їжа перед дзеркалом може нібито відкрити портал для небажаних енергій.

З практичної точки зору їжа перед дзеркалом створює ілюзію роздвоєння. Це може викликати плутанину на підсвідомому рівні і навіть вплинути на травлення. Також їжа перед дзеркалом може відволікати від самого процесу харчування. Нам важливо бути в теперішньому моменті, відчувати смак їжі та слухати сигнали свого організму.

Нагадаємо, що дзеркала завжди викликали особливу увагу серед людей через їхню таємничість та здатність відкривати "ворота" до іншого світу, особливо коли два дзеркала розташовані одне навпроти одного, створюючи енергетичний коридор, що може збурювати гармонію в приміщенні. Також дзеркала можуть відображати та захоплювати душі, якщо неправильно з ними поводитися.