Обтяжують життя та "ріжуть дружбу": 7 подарунків, які краще обминати, йдучи на новосілля

Читать на русском
Автор
5099
Важливо враховувати його символізм
Важливо враховувати його символізм. Фото Телеграф

Предмети, які навіюють смуток чи конфлікт — це не найкраща річ для подарунка

Кожен із нас хоча б раз у житті стикається з такою подією, як новосілля. Це чудова нагода відзначити новий етап у житті друзів або родичів. Але, вибираючи подарунок, ми часто не замислюємося про те, що деякі речі можуть нести в собі певну символіку або навіть негативну енергетику. Те ж саме, до слова, стосується і дня народження.

  1. Годинники. Цей подарунок може символізувати обмеженість часу і навіть наближення кінця. Тому, хоча годинник може виглядати як стильний аксесуар для дому, краще обрати щось інше.
  2. Ножі та інші гострі предмети. За народними віруваннями, такі речі можуть "різати" дружбу та гармонію в домі.
  3. Порожні вази. Подарувавши порожню вазу, можна символічно "віддати" свою порожнечу. Якщо ви все ж вирішили подарувати вазу, наповніть її квітами або солодощами.
  4. Кільця. Цей подарунок може натякнути на обов'язки або зобов'язання, які можуть обтяжити життя в новому домі.
  5. Темні та чорні предмети декору. Такі речі можуть символізувати смуток, печаль або навіть негаразди.
  6. Водяні рослини. За деякими віруваннями, вони можуть притягувати до дому негативну енергію.
  7. Книги про війни, конфлікти або трагедії. Така література може негативно впливати на атмосферу в домі.

При виборі подарунка для новосілля завжди керуйтеся не тільки своїм смаком, а й ураховуйте символіку предмета. Подаруйте щось, що принесе радість, тепло та гармонію в новий дім. Нехай ваш подарунок стане символом щасливого та затишного життя в новій оселі!

Нагадаємо, що вибір подарунка завжди вимагає уваги та обережності. Якщо ви шукаєте ідеальний подарунок, оминайте такі речі як годинники, які можуть символізувати обмеженість часу та передачу особистої енергії. Також, не забувайте про інші прикмети, як-от недоречність передаровувати деякі предмети, адже вони можуть приносити конфлікти та розбрат.