Як не втратити свою удачу: 5 спадкових речей, які не можна дарувати

Читать на русском
Автор
10677
Отримане від предків дзеркало не варто нікому віддавати
Отримане від предків дзеркало не варто нікому віддавати. Фото Телеграф

Речі, які передаються у спадок, часто несуть зміст, який непризначений для сторонніх людей

Багато хто з нас мріє отримати у спадок щось цінне та дороге, що поліпшить наше матеріальне становище. Деякі речі, які перейшли до вас від покійних родичів, можуть мати особливий вплив на вашу долю.Тому для іншої людини ця річ може стати шкідливою. Відповідно, успадковані речі потрапляють до списку предметів, якими не варто ділитися.

Перстень. Ця прикраса має круглу форму, яка символізує безкінечність, повідомляє ТСН. Тому перстень притягує до себе позитивну енергетику, зокрема фінансовий успіх. Але якщо ви передаруєте старовинний перстень (навіть не дуже цінний) іншій людині, то можете позбутися свого багатства та заможності. Особливо це стосується перстенів з дорогоцінними каменями, які мають свої магічні властивості. Наприклад, топаз сприяє зміцненню дружніх стосунків, а смарагд дарує щасливу та легку вагітність.

Дзеркало. Цей предмет вирізняється особливою властивістю — він вміє накопичувати енергію. Але це не завадить вам користуватися старовинним дзеркалом, яке було отримане у спадок. Навпаки, якщо життя родича, який передав вам у спадок цю річ, було щасливим, то часто дивлячись у дзеркало, ви будете наповнюватися позитивною енергетикою зсередини. А це допоможе притягувати успіх у всьому. Але якщо ви вирішите подарувати дзеркало комусь іншому, то можете передати разом з ним і свої шанси на благополуччя.

Годинник. Дарувати годинники вважається поганою прикметою, а отримувати їх у спадок дуже навпаки. Годинник вміє "вбирати" енергетику того, хто його носив. Тому якщо ви знаєте, що колишній власник був везучим, то сміливо носіть отриману в спадок річ. Ви будете привертати до себе везіння та успіх. Але якщо ви подаруєте годинник іншій людині, то можете втратити свою удачу.

Ікона. Ця річ має особливе духовне значення. Людина, яка раніше молилася перед нею, щоразу віддавала їй частинку своєї душі. Тому якщо ви отримали в спадок ікону, то ви будете щоденно отримувати від неї заряд позитивної енергії. А це допоможе швидше отримувати бажане, зокрема і фінансовий успіх. Але віддавати ікону, навіть якщо ви не вважаєте себе релігійною людиною, не варто. Це може призвести до проблем у сім'ї та здоров'ї.

Вишиті подушки. Вишивка завжди мала унікальні магічні властивості, адже це особливий символ нашого народу. Тому її можна назвати дуже потужним оберегом. Якщо ви отримали в спадок подушку з вишитим ручну візерунком, не віддавайте її нікому. Адже в цьому разі у вас можуть початися проблеми на роботі, а також ви забудете про фінансовий успіх.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, які речі з вашого будинку не можна віддавати іншим людям, якщо ви хочете зберегти свою долю та благополуччя. Також ми розкрили вам секрети про квітку "жіноче щастя". ЇЇ не варто віддавати іншим людям, а також треба правильно доглядати за нею.