Подарунок, який може обернутися прокляттям: правда про годинники

Читать на русском
Автор
3234
Годинник вважається символом часу
Годинник вважається символом часу. Фото Телеграф

Наручний годинник вважається чудовим подарунком, але його символіка — не найкраща для подарунків

Безліч прикмет супроводжують нас на кожному кроці. Особливо, коли доходить до вибору подарунків. Однією з них є віра в те, що дарувати годинники – це не найкраща ідея. Але чому ж так вважають і кому саме не варто дарувати цей аксесуар?

Годинники – це не просто прилад для вимірювання часу. Вони символізують нескінченний рух, життєвий цикл. Даруючи годинники, ми ніби передаємо частинку свого часу іншій людині, що може бути сприйнято як спроба "відлічити" час її життя.

Крім того, у езотериці вважається, що годинники накопичують енергію свого власника. Даруючи їх, ми можемо передати частинку своєї енергії, яка не завжди може бути позитивною.

З практичної точки зору, у давні часи годинники були рідкісністю і коштували дуже дорого. Дарувати їх означало показувати свою заможність, але також і вказувати на те, що час обмежений.

Особливо обережними повинні бути ті, хто дарує годинники своїм близьким або коханим. Існує повір’я, що це може призвести до розлучення або розставання. Також не рекомендується дарувати годинники людям старшого віку, адже це може бути сприйнято як натяк на їхнє майбутнє.

Якщо ви все ж таки вирішили подарувати годинники, не забудьте попросити одержувача символічно "купити" їх у вас за копійку. Таким чином, ви "розриваєте" негативну енергетику, яка може бути пов'язана з цим подарунком, і робите його безпечним для обох сторін.

Нагадаємо, що слід знати, які подарунки не можна дарувати на день народження або передаровувати іншим людям. Наприклад, якщо ви хочете зробити приємне імениннику, то не даруйте годинник, ножі, дзеркало, порожній гаманець тощо. Це може принести негативні наслідки для одержувача або для вас. А якщо ви хочете передарувати комусь подарунок, який ви отримали від когось іншого, то не варто робити це з обручками, сережками, шкарпетками чи рушниками.