Wellboy вже не холостяк: співак вперше показав свою кохану (фото)

Читать на русском
Автор
22884
Вельбой з гусаком в руках у своєму дебютному кліпі "Гуси"
Вельбой з гусаком в руках у своєму дебютному кліпі "Гуси". Фото Wellboy - YouTube

Раніше співака не бачили з другою половинкою

Український співак Velboi, який раніше використовував сценічне ім'я Wellboy та зі скандалом розірвав зв'язки з проросійським продюсером, поділився зі своїми шанувальниками радісною новиною. Раніше він переконував усіх, що холостий і займається лише музикою.

Нині ж зірка таки підтвердив, що знайшов свою другу половинку. Артист показав перше фото з коханою, яка виявилася київською стилісткою Яною Савченко. Про свої романтичні стосунки виконавець повідомив у своєму Instagram-stories. Він зробив репост публікації Яни, на якій вони обіймаються у сірому ліфті.

Wellboy вперше показав своє особисте життя

Дівчина підписала фото словом "вдома" що наводить на думку, що пара вже живе разом. Це перший раз, коли Velboi демонструє своє особисте життя публіці. Тим часом його обраниця Яна Савченко має активний Instagram.

Раніше Антон заперечував, що має дівчину, і заявляв, що присвятив себе музиці. Щодо стосунків він розповідав, що займеться особистим життям вже після перемоги.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, як Марічка Падалко вирушила на Закарпаття з чоловіком-воїном і дітьми. А телеведуча Оля Фреймут показала, як вона проводить час з коханим у Львові, де вони зустрілися після розлуки.