З Новим 2024 роком! Оригінальні листівки та гарні привітання своїми словами

Читать на русском
Автор
41101
Листівки з Новим роком 2024
Листівки з Новим роком 2024. Фото Телеграф

На "Телеграфі" найкращі листівки для рідних та друзів

Новий 2024 рік проходитиме під покровительством Зеленого Дерев’яного Дракона — могутня істота, яка символізує силу, удачу та творчий потенціал, а також передвістя нових можливостей та починань.

Для тих, чиє народження припало на рік Дракона, 2024-й обіцяє особливі здобутки. Попереду очікуються помітні успіхи у професійній сфері, особистому житті та творчій діяльності.

"Телеграф" спеціально для своїх читачів підготував добірку найкращих привітань у прозі, барвистих листівках та вітальних картинках до Нового року 2024. Ці красиві зображення можна легко зберегти собі на комп’ютер або телефон, і переслати своїм близьким, друзям, колегам. Така увага з вашого боку точно їх порадує.

Вітаю з Новим роком! Нехай старий рік забере всі негаразди та смуток, а новий буде наповнений досягненнями, багатством, любов’ю та здоров’ям! Бажаю миру, добробуту та щастя Вам, нехай у Новому Році все вийде, і задумане здійсниться!

листівка з новим роком українці

Вітаю вас з Новим роком! Нехай новий рік принесе все, що ви мрієте, і трохи більше. Нехай іде геть все погане. Новий рік – це старт для нових починань та можливостей. Нехай мрії стануть реальними та доступними, а починання – реалізованими!

листівка з новим роком мирного року

Бажаю, щоб новорічна казка подарувала тобі багато чудових миттєвостей та здійснення всіх бажань! Усміхайся та отримуй насолоду від життя! Нехай твоє серце завжди буде сповнене любов’ю, щастям і добром!

листівка мирного року 2024 з новим роком

У Новий рік заведено будувати плани та ставити цілі. Бажаю внести до свого списку три обов’язкові пункти: зберегти все те хороше, що є, отримати те, про що мріється і викреслити те, що приносить смуток.

листівка з новим роком 2024

Зі святом! Нехай час стане казковим та чудовим, коли мрії здійснюються, бажання збуваються. Нехай зима не буде холодною, а в морози зігрівають теплі та рідні обійми найулюбленіших та найближчих людей.

листівка з новим 2024 роком

Знайти людину, яка була б байдужою до новорічних свят, складно. Проте війна, яка охопила нашу країну, зараз затьмарює настрій кожного українця. У цей новий рік ми всі прагнемо одного — перемоги для України та благополуччя для наших воїнів-героїв! Раніше "Телеграф" публікував красиві побажання для привітань з прийдешнім Новим роком 2024 у прозі, листівках та картинках.