"Коханому дали 10 днів": Марічка Падалко проведе відпустку на Закарпатті з чоловіком-воїном і дітьми

Читать на русском
Автор
1190
Марічка Падалко
Марічка Падалко. Фото instagram.com/marichkapadalko

Телеведуча вважає, що відпочити у часи війни — це також виклик

Телеведуча Марічка Падалко відправилася на відпочинок з чоловіком і дітьми. Вона поділилася зі своїми шанувальниками радісною новиною у своєму Instagram. Вона розповіла, що її коханий Єгор Соболєв, який нині воює, отримав 10 днів офіційної відпустки, і вони сім'єю поїдуть на Закарпаття.

Падалко опублікувала фото з дітьми, де вони сидять на лавці та посміхаються. Вона написала, що не думала, що кудись поїдуть навіть, якщо чоловіка і відпустять.

"Не сприймайте це за кокетство, але в наш час сказати собі "я маю відпочити", це теж може бути викликом, бо робота і справи ніби тебе тримають в тонусі і не залишають простору для рефлексій і роздумів", — написала Падалко.

Вона зазначила, що діти у пари вже досить дорослі, тому вони не хочуть повністю пропустити моменти їхнього дорослішання. У коментарях підписники бажають парі гарного відпочинку й зазначають, що психологи також рекомендують шукати зараз можливості для відновлення.

Нагадаємо, що відомий телеведучий Тимур Мірошниченко нещодавно став батьком прийомного сина. Він розповів, що побачив хлопчика, коли той був дуже маленький — всього 70 см. Тимур поділився своїми емоціями від першої зустрічі з малюком і показав його фото. А співачка Світлана Тарабарова зворушила своїх шанувальників фото з мамою, яку вивезла з Херсона. Вона назвала свою матір своїм оберегом і натхненням. Світлана також розповіла, що її мама дуже любить природу і тварин.