Як вам таке? Альоша "стала" брюнеткою та показала пікантне фото (фото)

Читать на русском
Автор
2429
Альоша в її типовому образі
Альоша в її типовому образі. Фото https://www.instagram.com/alyoshasinger/

Співачку звикли бачити зі світлим волоссям

Українська співачка Альоша, яка відома своїми світлими локонами, несподівано здивувала своїх шанувальників новим образом. Вона опублікувала у своєму Instagram фото, на якому позує з темним волоссям та чорним бюстгальтером.

Пост зірка підписала лаконічним текстом: "Доброї ночі, моя кохана рідна земля. Неймовірно скучила…".

Альоша (справжнє ім'я Олена Тополя) — українська співачка, композиторка та авторка пісень. Вона представляла Україну на Євробаченні 2010 року з піснею "Sweet People" та посіла десяте місце. Вона також є багаторазовою лауреаткою, номінанткою та переможницею українських національних музичних премій. Вона одружена з фронтменом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею.

Нагадаємо, що Альоша не так давно виступила на Євробаченні-2023 у дуеті з британською зіркою Джеймсом Ньютоном. Вони співали пісню "Sweet People", яку Альоша виконала на конкурсі у 2010 році. Це був акт підтримки України, яка зазнала агресії з боку росії. Також відомо, що чоловік Альоші, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, торік відправив її та їхніх дітей до США через загрозу війни. Сам він залишився в Україні, щоб боротися за свою країну.