Фролова показала, як живе з чоловіком та сином в Швейцарії: її здивували пенсіонери

Читать на русском
Автор
9564
Василіса Фролова, її син і чоловік
Василіса Фролова, її син і чоловік. Фото www.instagram.com/vasyafrolova

Акторка вражена чистим повітрям і… пенсіонерами

Українська акторка, модель та ведуча Василіса Фролова поділилася своїми враженнями від життя в Швейцарії після переїзду з ОАЕ. Вона розповіла, що дивує її в цій країні.

Про це Фролова написала у своєму Instagram, де опублікувала фото з чоловіком Дмитром Котеленцем та сином Родіоном на тлі природи Швейцарії. Вона зазначила, що їй подобається прозоре повітря, холодна вода з крану, контрастний душ, багато щасливих людей похилого віку, стале споживання та веселка.

"Що дивує в Швейцарії після ОАЕ: прозоре повітря, ніби нарешті протерли окуляри (виявляється, кисень можна їсти, дивуватися бруду, палкам в лісі, безкоштовній траві та квіточкам). Холодна, навіть крижана вода з крану (контрастний душ виявився небувалою розкішшю)", — написала Фролова.

За словами Фролової, вона порівняла два ніби ідеальних і таких різних світи — ОАЕ та Швейцарію. Вона зазначила, що в Еміратах не дуже вітають старіння, а в Швейцарії бачить багато задоволених життям пенсіонерів.

Нагадаємо, що українська акторка Наталка Денисенко показала, як відпочиває в Туреччині та скільки на це витратила. Раніше інша відома українська актриса Ольга Сумська привітала свого чоловіка Віталія Борисюка з 60-річчям.