Зустріч після розлуки: Оля Фреймут показала, як проводить час з коханим у Львові (фото)

Читать на русском
Автор
2121
Ольга Фреймут
Ольга Фреймут. Фото instagram.com/freimutolia

Телеведуча приїхала до Львова у справах

Українська телеведуча Оля Фреймут зустрілася зі своїм чоловіком Володимиром Локотко у Львові. Закохані поділилися зворушливими фото зустрічі.

В Instagram зірка опублікувала кадри з готелю та вулиць міста. На світлинах видно, що подружжя насолоджується кожною хвилиною проведеного часу разом, обіймаючись та посміхаючись.

Ольга Фреймут показала фото з чоловіком
Ольга Фреймут і Володимир Локотко

Як відомо, Оля Фреймут та Володимир Локотко проживають за кордоном, але час від часу приїжджають до України. Цього разу телеведуча прибула до Львова, щоб провести благодійні лекції на підтримку місцевих соціальних проєктів. Оля Фреймут активно ділиться своїм життям у соцмережах. Вона розповідає про свої подорожі, роботу, сім'ю та друзів.

Нагадаємо, що Оля Фреймут нещодавно святкувала свій день народження. Телеведуча поділилася з фанатами сумним фото без макіяжу, на якому видно, що вона переживає за свою родину. Зірка також розповіла, що їй дуже не вистачає України та її батьків. Раніше Оля Фреймут показала своїм прихильникам відео з донькою Златою, яка живе разом з нею у Лондоні. На кадрах видно, що дитина вже встигла підрости та набратися схожості з матір'ю.