Полякова зізналася, що користується "фотошопом": зірка показала фото в купальниках з 18-річною донькою

Читать на русском
Автор
8599
Маша та Оля Полякова
Маша та Оля Полякова. Фото instagram.com/polyakovamusic

Полякова дотепно відповіла на закиди у використанні фоторедакторів

Українська співачка Оля Полякова розповіла шанувальникам про свій відпочинок в Італії, де наразі перебуває з 18-річною донькою Марією, за яку вона нещодавно заступалася. Зіркова мама розмістила декілька знімків, зроблених на території мальовничого готелю, де вони зупинилися. На фото Полякова з донькою постають в однакових, смарагдових купальниках. Пляжне вбрання гарно підкреслило фігури родичок.

Полякова поділилася своїми фото в Instagram і розповіла, що у цю довгоочікувану подорож вона збиралася ще 26 лютого 2022 року. Проте повномасштабне вторгнення 24 лютого росії до нашої країни змінило плани артистки.

"Я вирішила зробити собі подарунок і нарешті відпочити, а головне відновитись. 24лютого всі наші плани змінилися, і я якщо чесно навіть забула про те, що мала кудись їхати, ми всі забули довоєнне життя…. І не згадала б як би моя приятелька не подзвонила на початку літа і не сказала що мій Детокс продовжує мене чекати, що для мене ця прекрасна "Клініка Палас" тримає досі місце! І от ми з Машою тут!", — написала Полякова.

Співачка також додала, що вона і Маруся хизуються своїми схуднувшими фігурами і пофотографувалися разом. Вона також попередила своїх підписників, що очікує на їхню критику. Фанати помітили на світлинах дивні "артефакти" та заявили, що співачці обробили фото в фоторедакторі. Полякова не стала заперечувати — натомість зізналася, що вона особисто редагувала фото.

Оля Полякова показала фото з відпочинку і зізналася у фотошопі в коментарях
Полякова зізналася у фотошопі

Нагадаємо, що наш портал раніше писав про те, як Оля Полякова вийшла на вулиці Лондона у войовничому вбранні з українським тризубцем і стала учасницею ЛГБТ-прайду. Також ми розповідали, що Полякова здивувала фанатів своїм планом випустити власну ляльку Барбі. Співачка розповіла, що їй подобається ідея створити іграшку, яка буде схожа на неї і співатиме, як вона.