Як лаванда може змінити ваше життя: магічні властивості квітки

Читать на русском
Автор
5863
Ця рослина також має багато лікувальних властивостей
Ця рослина також має багато лікувальних властивостей. Фото Телеграф

Доглядайте за лавандою з любов'ю і повагою, і вона віддячить вам своїми цілющими і магічними силами.

Лаванда — це не тільки красива і ароматна квітка, але й рослина з великою магічною силою. Вона хоч і не притягує гроші, як інші кімнатні рослини, утім з нею також пов'язано безліч прикмет і вірувань, які дійшли до нас від наших предків.

Лаванда має сильну енергетику і здатна захистити від недоброзичливців і злих духів. Ще в середньовіччі люди вішали букетики лаванди біля входу в будинок, щоб не допустити до себе небажаних гостей. Також маги і чаклуни кладуть цю квітку в мішечки-обереги, які носять з собою або ховають у таємних місцях.

Ця рослина також допомагає у любовних справах. Якщо розвісити по дому пучки лаванди, то скоро можна зустріти свого судженого або покращити стосунки з партнером. Для цього також можна покласти лаванду під подушку або загадати бажання, тримаючи квітку в руках.

Лаванда сприяє успіху і достатку. Якщо поставити горщик з лавандою на південне вікно, то рослина привабить до будинку гроші і удачу. Також лаванда допомагає у навчанні і роботі. Якщо носити з собою оберіг з лавандою на іспит або співбесіду, то можна розраховувати на позитивний результат.

Окрім своїх "здібностей" лаванда має багато корисних властивостей, які можна використовувати для покращення свого здоров'я і самопочуття. Вона заспокоює нервову систему, знімає стрес і депресію, поліпшує сон, має антисептичну і протизапальну дію, лікує рани, стимулює кровообіг і знижує тиск.

Нагадаємо, що ми розповідали, які рослини в спальні можуть зруйнувати ваше здоров'я і стосунки. Деякі квіти виділяють шкідливі речовини або поглинають кисень, що може призвести до головного болю, безсоння, алергії або конфліктів. Також ми ділилися секретом, як посадити квіти у своєму саду і забути про равликів і слимаків назавжди. Деякі рослини володіють репелентними властивостями, які відлякують цих шкідників.