Як зробити свій дім магнітом для грошей: 5 рослин, які вам допоможуть

Читать на русском
Автор
22483
Вони надихатимуть вас заробляти гроші
Вони надихатимуть вас заробляти гроші. Фото Телеграф

Кімнатні рослини можуть притягнути до вашої оселі фінансову енергію, оскільки символізують багатство

Кімнатні рослини не тільки прикрашають ваш дім та допомагають прибрати пилюку, але притягують в дім багатство та щастя. Але для цього вам потрiбно правильно обирати їх за енергетикою і мiсцем розташування.

Товстянка

Це найвідоміше з "грошових дерев", яке ще називають красула або жирянка. Вона має м'ясисті листочки у формі монеток, які символізують багатство. За стародавньою китайською традицією фен-шуй, товстянка привертає гроші в оселю і зміцнює здоров'я своїх господарів. Ця рослина невибаглива у догляді і добре росте в будь-яких умовах. Вона може досягати великих розмірів і жити довго. Щоб товстянка принесла вам багатство, поставте її на південне вікно або в куточок багатства — на південно-східну сторону квартири. Також можна прикрасити її червоними стрічками або підвісити на неї монети.

Заміокулькас

Це ще одне "грошове дерево", яке має схожу форму листочків з товстянкою. Вона також належить до сукулентiв і добре переносить посуху. Замiокулькас називають "доларовим деревом" або "рослиною банкiра", оскiльки вона притягує матерiальне благополуччя і успiх у фiнансових справах. Ця рослина має сильну енергетику і потребує поваги до себе. Її не можна ставити в спальню або дитячу кімнату, а тільки в кабінет або в зал. Її також не можна часто пересаджувати або переміщати з місця на місце. Щоб заміокулькас приніс вам гроші, поставте його на північно-східне вікно або в центр квартири.

Кактуси

Ці колючі і невибагливі рослини з посушливих регіонів добре приживаються в будинку і в офісі. Вони приносять своїм власникам удачу в грошах і багатство. Існує безліч сортів кактусів і сукулентів, серед яких сансевієрія, алое, рипсаліс, еуфорбія, зигокактус та iншi. Багато з них цвiтуть при належному доглядi. Вважається, що колючки кактусiв вiдлякують невдачi i злодiїв. Вони допомагають бiзнесменам i дiлкам в бiзнесi, створюючи правильну ауру, налаштовуючи на удачу в матерiальному планi. Щоб кактуси принесли вам грошi, поставте їх на пiвденне або західне вікно, де їм буде багато сонця.

Драцена

Ця рослина має славу залучати не тільки гроші, а й удачу в іншому — в особистих справах, везення у всьому. Вона має красиве зелене листя з червоними або жовтими смугами. Драцена символізує життєву силу і енергетику. Вона також очищує повітря в приміщенні від шкідливих речовин. Щоб драцена принесла вам багатство, поставте її на північно-західне вікно або в куточок слави — на південно-західну сторону квартири.

Фуксія

Це красива квітуча рослина, яка має рожево-фіолетовий колорит. Вона символізує любов і гармонію. Фуксия притягує не тільки кохання, а й грошовий потiк. Ця рослина любить свiтло, але не переносить прямих сонячних променiв. Вона також потребує регулярного поливу і пiдживлення. Щоб фуксия принесла вам багатство, поставте її на пiвденно-схiдне вiкно або в куточок любовi — на пiвденно-захiдну сторону квартири.

Також не забувайте про догляд і любов до своїх зелених друзiв. Вони вiдповiдають добром на добро і вiддають своїм господарям частинку своєї життєвої сили.

Нагадаємо, що кімнатні рослини можуть також допомогти розв'язати проблему з пліснявою та конденсатом. Вони знижують вологість у приміщенні, яка є причиною цвілі, вбираючи вологу через своє листя. Найбільш ефективні види кімнатних рослин для захисту від плісняви — це пальма, плющ та лілія миру. Крім того, багато любителів рослин стикаються з проблемою недостатнього освітлення в квартирі. Але не варто засмучуватися, адже існують рослини, які добре почуваються в тіні та не потребують багато сонячного світла. У нашому матеріалі ми розповіли про сім таких рослин, які можна поставити на північну сторону будинку та насолоджуватися їх красою.