Речі, які приносять невдачу і бідність: 5 предметів, яких треба позбутися

Читать на русском
Автор
12050
Речі з "мертвою енергетикою" не варто тримати вдома
Речі з "мертвою енергетикою" не варто тримати вдома. Фото Телеграф

Ці речі накликають на вашу оселю негативну енергію та створюють погану атмосферу

Деякі речі в нашому будинку можуть мати негативний вплив на наше життя і благополуччя. Тому варто переглянути бути обачним із тим, що тримаєте вдома чи підіймаєте на вулиці і позбутися того, що може принести невдачу і бідність.

Зламані речі

Зламані речі — це не тільки сміття, але й джерело стагнації енергії в вашому домі. Вони символізують несправність, безвихідь і безсилля. Вони також можуть приводити до конфліктів, розчарувань і зрад у сім'ї. Тому краще викинути або відремонтувати зламані речі з дому, особливо годинники, дзеркала, посуд, меблі і електроприлади.

Засушені речі

Засушені речі — це також ознака поганої удачі і бідності, крім того, що вони притягують негативну енергію до вашого дому. Це стосується не тільки квіток і рослин, але й їжі, одягу, шкіри і навіть мертвих тварин (оленячих рогів, лосячих голів на стіні). Засушені речі символізують смерть, хворобу і втрату. Вони також можуть псувати настрій і знижувати енергетику. Тому позбавтеся засушених речей з дому або замініть їх свіжими і живими.

Павутиння

Павутиння в вашому будинку — це ознака нещасливих подій у вашому житті. Воно свідчить про те, що ви занедбуєте своє господарство, не приділяєте уваги дрібницям, не прагнете до змін. Павутиння також може притягувати хвороби і борги. Тому регулярно прибирайте свою оселю від павутиння і не дозволяйте павукам заселятися у вашому простори.

Голубине гніздо

Голубине гніздо на вашому даху або балконі може здаватися миленьким і романтичним, але насправді це один з найгірших символів для вашого благополуччя. Голуб'ята — це птахи-паразити, які забруднюють вашу оселю, переносять хвороби і викликають алергію. Вони також можуть приводити до фінансових проблем, бо вони їдять зерно, яке є символом достатку. Тому не дозволяйте голуб'ятам гніздитися на вашій території і видаляйте їхні гнізда — переносьте їхні гнізда у захищені безлюдні місця: парки, кущі, закинуті будівлі чи облаштовані голубники.

Розбиті дзеркала

Розбиті дзеркала — це не тільки ознака поганої удачі, але й джерело негативної енергії в вашому домі. Вони можуть спотворювати ваше власне відображення, погіршувати самопочуття і самооцінку. Крім того, вони можуть приводити до конфліктів і розлучень у сім'ї. Тому краще викинути безжально розбиті дзеркала з дому або замінити їх на цілі.

Нагадаємо, що пристріт або порча — це негативна енергетика, яка може оселитися у вашому житлі через різні фактори. Наприклад, через поганих сусідів, заздрісних гостей, невдале розташування меблів або негармонійний колір стін. Також варто звернути увагу на стан своїх речей, особливо старих або подарованих. Старі речі можуть мати в собі енергетику попереднього власника або носити в собі певне значення.